Miért járnak a magyarok keveset jósnőhöz?
Figyelt kérdés
Nyugaton ez sokkal elterjedtebb. Itt miért nem?2013. márc. 8. 09:12
11/25 anonim válasza:
Aki igazai jos az nem ker pezt vagy azt mondja annyit adja amennyit gondolsz...en voltam tobbnel is sehol nem akartak lehuzni es be is jott amit mondtak.
12/25 Mirk válasza:
Csak két dologra tudok gondolni, a magyarok, vagy okosabbak, vagy kevesebb pénzük van, amit hülyeségre elverhetnek.
13/25 anonim válasza:
Van ilyen kimutatás? Pontos statisztika? Pl. 1000 főre eső jóshozjárók nálunk 12, németeknél 35? Vagy csak a TV sorozatokból tájékozódsz?
14/25 anonim válasza:
Lakatos Isaura Eszmeralda vagyok, okleveles, világhíres jósnő.
A magyarok tényleg keveset járnak jósnőhöz.
15/25 anonim válasza:
"Aki igazai jos az nem ker pezt"
Van olyan?
17/25 anonim válasza:
1.) Nincs annyi kib*szni való pénzü(n)k!
2.) Annyira még nem (vagyunk) hülyék!
18/25 anonim válasza:
Engemet egyszer egy cigány asszony akart lelejmolni, hogy megmondja a jövőmet.
Én mondtam neki, ha ismerné bármelyikünk jövőjét is legalább egy perccel előre, akkor tudhatná, hogy nem érdemes tőlem pénzt kunyerálni mert úgy sem kap.
Szerintem nem fogta fel...
19/25 anonim válasza:
A magyarok azért nem járnak jósnőhöz, mert a mai világban már szerintem mindenki tudja előre mi lesz vele.....utalva erre az ország jelenlegi politikájára.
20/25 anonim válasza:
Azért, mert mi MÉG nem nyaltuk be ennyire ezt a marhaságot. Mit tud mondani egy jósnő? HAZUGSÁGOT LÁTOK!!!! Kamu az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!