Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hová tűnt Merlin mágus?

Hová tűnt Merlin mágus?

Figyelt kérdés
Az EZO TV honlapján sajnos nem lelem már egy ideje Kedves Merlin asszonyt :(. Hova tűnt ? Mi lett vele ? Miért lehet neki telefonálni ? [link]
2013. febr. 17. 22:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

El kellett hagynom egy időre az ezo tv-t mert elraboltak az ufok.addig nem tudok visszatérni amíg meg nem "jósolom"a jövőjüket.

Üdvözlettel Kuruzsló Merlin asszony!XD

2013. febr. 25. 22:33
 22/28 anonim ***** válasza:
Most van a tévében. "Pénzteremtés a telihold erejével." Tai chi mozdulatokat végez a mellsö végtagjaival, a háttérben Fekete Pákó dobol (ez nem látszik). "Tízmilliószoros energia."
2013. febr. 26. 02:02
 23/28 anonim válasza:

Merlin nincs az Ezo Tv-nél, de ezt be is jelentette 2012-ben az utolsó Hálózat Tv-s adásában.

Egyébként nekem működött félig-meddig a pénzenergia, ugyan nem 10 000 Ft jött be amit ígért, csak 900 Ft.

Most az Asztro Showban dolgozik, adáson kívül nem hiszem, hogy elérhető a vonalon.

2013. márc. 2. 10:08
 24/28 anonim ***** válasza:

"Egyébként nekem működött félig-meddig a pénzenergia, ugyan nem 10 000 Ft jött be amit ígért, csak 900 Ft."

Hát akkor eléggé megkérdőjelezhető ennek a dolognak a hitelessége, nem gondolod, te kis butus?

2013. márc. 2. 10:26
 25/28 A kérdező kommentje:
Hol van Merlin ?
2013. márc. 2. 10:56
 26/28 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy Merlin "szolnoki lány".

Telefonon próbáld meg tárcsázni az Asztro Center központi számát, és kérdezzd meg az operátortól, hogy Merlin fogadja-e a hívásokat adáson kívül diszkréten.

Azt nem tudom, hogy most hol van, gondolom a bőrében és a bugyijában.

2013. márc. 2. 12:30
 27/28 anonim ***** válasza:

A TV2-n asszem van délelőtt! :'D

Múltkor majdnem elröhögte magát a sok f*szságon, amit összehordott! :D

Újabb bizonyíték, hogy a diploma egyre kevesebbet jelent... :/

2013. márc. 8. 21:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Éppen szabadságomat töltöm az Kuio-Chitae bolygón, 26 ezer fényévnyire a Földtől. Földönkívüli barátaim hoztak ide kikapcsolódás céljából, azonban az űrhajójuk lerobbant. Amíg nem tudnak bele új térrezonátort szerezni, addig nem tud felszállni. De ne aggódj, küldök neked innen is egy 15 milliószoros energiával rendelkező pénzcsináló aranyelefántot.

Üdv : Merlin, a varázslóasszony

2013. márc. 28. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!