Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hová tűnt Merlin mágus?

Hová tűnt Merlin mágus?

Figyelt kérdés
Az EZO TV honlapján sajnos nem lelem már egy ideje Kedves Merlin asszonyt :(. Hova tűnt ? Mi lett vele ? Miért lehet neki telefonálni ? [link]
2013. febr. 17. 22:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

Kapott egy küldetést Jehovától, ezért el kellett hagynia az Anyagi Síkot. Vissza kell állítania a csakraáramlást az Asztrálon és el kell pusztítania a csi zabáló szörnyet, de előbb meg kell találnia őt, és megakadályoznia hogy eljusson a Földre.

Az erő legyen veled! - Goku, az Atlantiszi Fényjáró

2013. febr. 18. 07:33
 12/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Szerintem fáradj el pszichológushoz. Nála jobb életvezetési tanácsot nem hinném, hogy tudnál kapni.

Komolyan beszélek. Ne higgy ilyen kuruzslóknak.

2013. febr. 18. 16:21
 13/28 A kérdező kommentje:
Én ilyen ostobaságokba mint pszichológus nem hiszek ! Ezek csak telebeszélik az ember fejét, hogy igazodjon a bírkákhoz mert az a normális szerintük :P írnak fel egy csomó gyógyszert, amit a gyógyszermaffia megcsinált és közbe csak a tüneteket kezeli egy ideig persze, közbe hozzászoksz a droghoz amit adtak neked. Merlinhez akarok menni.
2013. febr. 18. 17:44
 14/28 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Bizonyára összetéveszted a pszichiáterrel a pszichológust.

Mellesleg, ez a kérdés vagy akkora kamu, mint az állat vagy a Kérdezőt "elveszítettük", mert beállt nála az agyhalál... :D :D :D

2013. febr. 18. 17:47
 15/28 anonim ***** válasza:
Szerintem elvarázsolódott. :S
2013. febr. 18. 19:37
 16/28 anonim ***** válasza:
Sajnos elrabolta Merlin varázsló.:(
2013. febr. 18. 21:01
 17/28 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek ilyen varázslatokban :-D Felvilágosúlt, intelligens, diplomás ember vagyok. Bár, az igaz, hogy megmagyarázhatatlan erő kényszerít hogy tőle kérjek tanácsot. Ilyen pszichiáterhez nem megyek, beteg nem vagyok.
2013. febr. 18. 22:33
 18/28 anonim ***** válasza:
PsziCHOLÓGUSt írtam. Nem pszichiátert. Nem kell ahhoz betegnek lenni, hogy elmenj hozzá és életvezetési tanácsot kérj. Ha valóban diplomás értelmiségi lennél, akkor fel tudnád fogni. De így... Jó szórakozást "Merlin" asszonynál.
2013. febr. 18. 23:54
 19/28 A kérdező kommentje:
Na, az előbb meg azt mondtátok pszichológus, kicsit sem vagytok skizofrének :P. Egyébként igen, magasan kvalifikált vagyok és olyan hókuszpókuszok helyett aki lyukat beszél a hasamba és drogot ad, a megoldást választom, ami az OKOT szünteti meg. Még most sem tudok Merlin asszonnyal beszélni :S
2013. febr. 19. 08:04
 20/28 anonim ***** válasza:

"Kedves kérdező! Szerintem fáradj el pszichológushoz." Ezt írtam. Szó sem volt pszichiáterről. Te keverted be a gyógyszereket a dologba.

Csak azoknak írnak fel gyógyszert a pszichiáterek, akiknek a mindennapi életét megnehezítik a különböző mentális problémából eredő tünetek.

Egy pszichológus nem beszél lyukat a hasadba, mivel nagyrészt te beszélsz. Megkérdezed, hogy bizonyos problémákra hogyan reagálj, ő erre választ ad. A hermaphrodita Merlin kisasszony pedig csak ákombákol neked, amit te beveszel és a placebóhatásnak köszönhetően talán megoldódik részben a problémád. Tihanyi Urat próbáltad már?

Ha valóban magasan kvalifikált ember lennél, akkor megértenéd; sőt, fel sem merült volna benned az, hogy felkeress egy közönséges kuruzslót. Maximum akkor, ha APEH ellenőr vagy.

2013. febr. 19. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!