Hová tűnt Merlin mágus?
Kapott egy küldetést Jehovától, ezért el kellett hagynia az Anyagi Síkot. Vissza kell állítania a csakraáramlást az Asztrálon és el kell pusztítania a csi zabáló szörnyet, de előbb meg kell találnia őt, és megakadályoznia hogy eljusson a Földre.
Az erő legyen veled! - Goku, az Atlantiszi Fényjáró
Kedves kérdező! Szerintem fáradj el pszichológushoz. Nála jobb életvezetési tanácsot nem hinném, hogy tudnál kapni.
Komolyan beszélek. Ne higgy ilyen kuruzslóknak.
Kedves Kérdező!
Bizonyára összetéveszted a pszichiáterrel a pszichológust.
Mellesleg, ez a kérdés vagy akkora kamu, mint az állat vagy a Kérdezőt "elveszítettük", mert beállt nála az agyhalál... :D :D :D
"Kedves kérdező! Szerintem fáradj el pszichológushoz." Ezt írtam. Szó sem volt pszichiáterről. Te keverted be a gyógyszereket a dologba.
Csak azoknak írnak fel gyógyszert a pszichiáterek, akiknek a mindennapi életét megnehezítik a különböző mentális problémából eredő tünetek.
Egy pszichológus nem beszél lyukat a hasadba, mivel nagyrészt te beszélsz. Megkérdezed, hogy bizonyos problémákra hogyan reagálj, ő erre választ ad. A hermaphrodita Merlin kisasszony pedig csak ákombákol neked, amit te beveszel és a placebóhatásnak köszönhetően talán megoldódik részben a problémád. Tihanyi Urat próbáltad már?
Ha valóban magasan kvalifikált ember lennél, akkor megértenéd; sőt, fel sem merült volna benned az, hogy felkeress egy közönséges kuruzslót. Maximum akkor, ha APEH ellenőr vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!