Szörnyű..., hogy máris hülye összeesküvéselméletekkel, meg jóslatokkal jönnek.
2013. febr. 12. 03:16
13/27 anonim válasza:
omladozik a vatikán-illuminati hiába törlitek a hozzászólásom jogom van kifejezni a véleményemet.
A szabadkőműves vatikán ideje hála istennek a végéhez közeledik. pont
2013. febr. 12. 10:08
14/27 anonim válasza:
Ateistaként nem különösebben élem meg sehogy, nem befolyásol. Mindenesetre egy cikket elolvasok majd róla, kíváncsi vagyok.
2013. febr. 12. 11:38
15/27 anonim válasza:
Nem nagyon rázott meg a tény. Az viszont érdekel, hogy pétert választanak-e. Nem várom a világvégét, inkább csak olyan szempontból tartom érdekesnek, hogy direkt szembe mennek-e a jóslattal, vagy betartják.
2013. febr. 12. 13:54
16/27 anonim válasza:
János Pált bírtam, sok olyan dolgot tett amit azelőtt még egy pápa sem volt hajlandó. Egy korrekt embernek tartottam.
Benedekről nincs véleményem, kb tegnap tudtam meg hogy néz ki. Az utóbbi években szerintem a Dalai Láma sokkal többet szerepelt a vallási vezetők közül.
Viszont a következő pápa jó eséllyel fekete lesz, az mindenképpen érdekes fordulat lehet.
Amúgy lélektanilag nem érintett meg.
2013. febr. 12. 15:02
17/27 anonim válasza:
Nem igazán hat rám, mivel az én életembe nincs szerepe neki, mindegy mi van vele.
2013. febr. 12. 15:47
18/27 anonim válasza:
Rám, az ateistára semmiféle hatást nem gyakorol, bár kétségkívül kíváncsi vagyok, mi történhetett. Idős is, beteg is, és most nem ilyen ember kell az egyház élére. De az is lehet, hogy a Vatikánból lett elege. Így is magyarázkodott eleget a pedofil vádak miatt, aztán jött a korrupció, a pénzmosás, a válság és nem kapott támogatást mindehhez.
2013. febr. 12. 17:49
19/27 anonim válasza:
Látom rengeteg intelligens ember idetalált. Én is ateista vagyok, de nem olyan agyatlan amerikai fajta.
Én úgy élem ezt meg mintha egy politikai szereplő mondana le. De mi ez az összeesküvés-elmélet, meg világvége amit itt emlegettek?
2013. febr. 12. 20:01
20/27 anonim válasza:
Csak egy aktuális badarság, ami remélem hamar elmúlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!