Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi a véleményetek Dynamorol?

Mi a véleményetek Dynamorol?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 22:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
tegnap 12:33 válaszoló vagyok: Az utolsónak: Nem humbug amit csinál. Minden bűvész aki profi megtudja azt csinálni amit Dynamo. Dynamo csak most lett ilyen felkapott, azért mert jól tudja elóadni magát. Te például megszeretnéd csinálni azt a mátrixos trükköt, vagy esetleg azt amikor elcsavarja az iphonet? Te is megtudnád ha sokat gyakorlnál, olvasgatnál, néznél bűvész videókat stb. Az emberek többségét könnyű átverni főleg itt Magyarországon, persze tisztelet a kivételnek. Semmi különös természetfeletti meg ehhez hasonlók nincsene Dynamo trükkjeiben. Azt mondta hogy szegény nyegyedben kedzte el a bűvészkedést. Ha szegény akkor hogy-hogy már régebben is amikor nem volt show műsora adidas cuccokba járt sportkocsikkal közlekedett stb. Ha gazdag vagy te is lehetsz akár ugyanolyan jó vagy még jobb mint Dynamo, persze mellette tudnod kell bűvészkedni is. Dynamo a trükkjeid nem ő találta ki hanem azok akik kitalálták a kellékeket tehát magát a trükköt. Dynamonak is van persze saját ötletei de a filmben azt mondta meg az interjúkban is hogy saját maga fejlesztette ki ami nem igaz. Azt mondta hogy látta régebben a mátrix című filmet és onnantól kezdve elkezdett gyakorolni hogy ő is megtudja azt csinálni amit a filmben. De a mátrixos trükköt érdekes mert már régóta lehet kapni a bűvészboltokban és ugyanúgy a másik híres bűvész Cyril Takayama is már megcsinálta, illetve Criss Angel is.
2013. febr. 11. 16:55
 22/29 anonim válasza:
Hát igen, David Copperfild is csinált ilyen trükköket azzal a különbséggel, hogy ő egy stúdióban csinálta, ahol minden fekete volt és csak szemből láttad.. de kérdem én, egy mobiltelefont hogy lehet egy sörösüvegbe rakni? Mert, ha trükk, akkor is azt a telefont valahogy belekellett rakni! Roncsolás nélkül nem tudsz egy ilyen üveget szét nyitni, vagy direkt a műsor kedvéért legyártattak egy üveget benne mobiltelefonnal? :) Erre azért nehéz hiteles választ adni, akár hogy is nézzük!
2013. febr. 11. 17:08
 23/29 anonim ***** válasza:
ma 16:55 válaszoló vagyok. Én nem mondom meg mert titok:D ezt az üvegbe mobiltelefont nevű trükköt, de egyszer már ide leírtam gyk.hu-ra hogy az az "üveg" valójában nem üveg és ezzel már sokat segítettem. ÉS persze olyan embertől kéri el a telefont illetve az üveget, akikkel már előre letisztázták a dolgot tehát előre megbeszélték, hogy mit kell odaadnia stb.. David Copperfield az nem utcai bűvész hanem színpadi, de Cyril Takayama iletve Criss Angel is utcai bűvész is. Nézzél Cyril -ről videókat. Ő is "durva" trükköket hajt végre. Ő az aki "kivett" egy hamburgert egy hamburgeres plakátról meg aki átnyúlt az akvárium üvegén és kivette a kártyát.
2013. febr. 11. 17:24
 24/29 anonim válasza:
41%
Persze valójába nem üveg :) ha visszanézed a videót, annak az üvegnek igen csak üveg hangja van. De ha szerinted nem üveg, akkor mi? Cukor máz? vagy műanyag?... Meg azt állítod, hogy mindent előre lebeszéltek, minden meg volt beszélve, hogy mit mondjanak stb.. honnan tudod, ott voltál? Ne tán-tán te voltál az egyik beavatott?:)
2013. febr. 11. 17:40
 25/29 anonim válasza:
Ennyi beavatott ember nem lehet! Mint tudjuk minden emberben van egy kis rosszindulat és megvan annak a kockázata, hogy valakinek eljár a szája, sőt amilyen nagy pletykásak az emberek úgyse tudnák megállni, hogy ne mondanák el az igazságot, hogy ő is egy beavatott ember volt. Indulj csak ki magadból! Te talán nem árulnád el? Dehogy nem, sokáig úgy se tudnád magadba fojtani és mindent kiteregetnél róla! :) Ilyen az ember! Tehát ez nagyon kockázatos, hisz ha bebizonyosodik róla, hogy egy csaló, akkor oda a karrierje és a műsorát lehúzhatja.. Itt is egy videó, azért ez is érdekes: http://www.youtube.com/watch?v=4Edzz2x-x5E&feature=endscreen..
2013. febr. 11. 18:36
 26/29 anonim ***** válasza:

A műsor hibája az, hogy ostoba szerkesztők által írt ostoba szövegeket adnak a szájába, mint például "Ha igazán hiszel benne, a mágia is valósággá válhat." Az Édesvíz kiadó olvasóközönsége meg bekajálja ezt a mágikus dolgot. Van végre valakibe kapaszkodni, aki "ugye, hogy csodát tesz". :)

David Blaine-t (aki Dynamo nagy példaképe) is beszopták pár éve, amikor felfuttatta az utcai bűvészetet. Rengetegen valódi csodának hitték, amit csinál. Nos, azóta persze elcsendesedtek az indulatok. A South Park 4. évadában van róla egy jó rész, ahol egy külön szekta alakul a követőiből és többek között Jézussal és Budhával kell megvívnia, hogy ki a nagyobb arc.

Dynamo eléggé ismert angol bűvész körökben, de világszerte nincs nagy neve. Közvetlen kollégái közül is sokan húzzák, a kamerás trükközés, vágások, és beavatott emberek miatt. Utóbbiak sokak szerint vissza fognak ütni egyszer, bár - kérdem én - hogy üthetnének vissza? Szerintem milliók nem kapnák fel a fejüket arra a szalagcímre, hogy "Megszólalt a szemtanú: Trükközött a bűvész!" Ez legfeljebb azoknak skandalum, akik varázslónak hitték :)

Végezetül itt egy angol bűvészbolt, akik rendszeres vásárlója Dynamo. Több tucat trükk kellékét bárki megrendelheti magának, többek között az elcsavart iPhone kamu hátlapot (ez itthon is kapható: 6 ezer körül van), a magát befoltozó farmernadrágot, és így tovább.

Telefon az üvegbe trükk egyelőre nincs, úgyhogy azt 100% úgy csinálta, hogy eltávolította egymástól az atomokat. :)))

Temzén séta trükk sincs - az egy cseppet drágább volt mint 30 font.

[link]

(Mellesleg az egyik ott kapható trükk, arra azért választ ad, hogy tünteti el a kezében lévő mobilt, hogy kicserélje a segítőtől titokban átvett üveges változatra.)

2013. febr. 11. 19:17
 27/29 anonim ***** válasza:
ma 17:24 válaszoló vagyok: az utolsónak: Igen ott kapható Dynamonak a trükkjei. Én is ezt mondom mindenkinek hogy lehet kapni lehet gyakorolni csak sokan ezt úgy látszik nem tudják felfogni vagy ne akarják és természet feletti erővel illetik meg Dynamot. És ha megnézitek ezeket a trükköket nem Dnyamo találta ki ha ő találta volna ki ott lenne a trükk mellett hogy by Dynamo. Ott egyébként azt az újcsavarós trükköt is lehet kapni.:) Ha valakit érdekel a bűvészet sok sikert a gyakorláshoz.:) Egyébként meg én nem azt mondtam hogy az nem valódi üveg, én azt mondtam hogy az egy trükkös kellék és nem egy igazi üveg. Remélem így már érthető. :):)
2013. febr. 11. 20:23
 28/29 anonim ***** válasza:
ma 17:24 válaszoló vagyok még. És emberek ha nem lennének beavatott emberek hanem csak úgy kinéznének egy járókelő embert odamenne Dynamo plussz a stáb odamennének biztos nem úgy reagálnának rá. Nem én nem voltam ott mive még sohasem jártam Angliában, de úgy nekik ez megéri hogy nagy legyen a nézetsség. Vagy úgy csinálják hogy kinéznek egy utcán egy embert megkérdezik tőle hogy hajlandó-e szerepelni Dynamo műsorában a rendező vagy a producer eldönti hogy jó -e az az ember ha jó akkor megkérdezik tőle hogy mennyit kér, vagy mondanak neki egy összeget, hogy mennyit fizetnek neki aztán Dynamo nem mondja el neki a trükk megoldását tehát a statiszta sem tudja nekik csak annyi a dolguk hogy úgy tesznek mintha még nem találkoztak volna, odaadják azt a kelléket amivel Dynamo csinálja majd a trükköt és utána ők is csodálkoznak mivel ők sem tudják Dynamo trükkjének megoldását. Ez mind a stábnak mint a statisztának megéri a nézettség miatt legfőképpen. Mellesleg látható hogy sokan videózták mobiltelefonnal meg egyebekkel vajon miért nincs fent a youtube-n egy olyan videó sem ami a stábtagokat illetve Dynamot mutatja. Ez olyan mint egy film mivel van rendezője meg mindene meg van rendezve de nem az hogy mit kell mutatnia Dynamonak azt ő maga találja ki hanem ezek a "kis" dolgok vannak megrendezve ha nem lenne megrendezve akkor minek kéne rendező.. Nem?:)) Az úgy logikátlan lenne.:D
2013. febr. 11. 20:41
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerinted ha tényleg ilyet tudna egy ember mi lenne az első dolog ami vele történne? Vagy megölnék vagy már vinné is a hadsereg
2013. máj. 4. 02:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!