Ma is tartanak még rituálékat, boszorkánygyűléseket?
Figyelt kérdés
Nem hiszek se a démonokban, sátánban, boszikban stb. csak olvasok ilyen könyveket és szerintem ettől függetlenül tökre érdekesek ezek a rituálék mikor régen a középkorban összegyűltek éjjel és mindenféle szertartást végeztek meg mulatoztak stb.
Ilyenek most is vannak még? Esetleg szektások csinálják?
A legjobb része a boszorkányságnak a elevenen égetés lehetett. Azt tuti élvezték elevenen megégni. Régen szerintem úgy lehetet a legkönnyebben kinyírni az ellenséged,ha rá mondtad hogy boszorkány. Gondolj bele,ha valakire rámondták annak mindenhogyan kampec. Mert ugye régen hogy vizsgálták meg,követ kötöttek a lábára azt sutty be a vízbe. Ha nem jött fel a víz alól akkor belefulladt és ártatlan. Ha meg feljött akkor boszorkány azt máglyára vele és élve elégették. Ma már lehet ilyesmit csinálni mert nem büntetik,ha jól tudom kivéve az ember és állat áldozati részét. Sőt valahol olvastam annó hogy mai napig sátánisták nagy sex szeánszokat szoktak tartani ott aztán fűvel fával bokorral:)De régen ezt nagyon veszélyes volt csinálni. Régen nem szaroztak,ha valakinél egy kis gyanú felmerült az ment kétszersültnek. Úgy hogy szerintem olyan bazi nagy partikat nem rendeztek. Kisebb szekták ma is vannak és mindig is lesznek. Annó volt pár ismerősöm aki foglakozott ilyesmivel. Azt tudni kell,hogy akik ilyesmivel foglakoznak,ott valami nincs rendbe a fejükbe. De komolyan minden ismerősöm akik ilyesmivel foglakoztak komoly gond volt a hátérbe(ittas szülők,elvált szülők,bántalmazták őket,nem voltak szüleik,valami olyat látott gyerekkorába amit nem kellett volna stb)Nem sok épeszű ember kezd el sátánistaszektákba járni vagy szellem idézésel foglakozni vagy boszorkánysággal stb.
2013. jan. 13. 21:04
2/11 A kérdező kommentje:
amit az elején írtál azt én magam is tudom,ezeket olvastam :D én nem úgy értettem, hogy ővelük mit csináltak, hanem hogy ŐK MAGUK XD tehát ha valaki boszi volt és elment egy gyűlésre.
egyébként nekem minden rendben a fejemmel, nem azért érdekel mert valami gond van a magánéletemmel :D
ez pusztán olyan mintha pl a kelta folklór érdekelne
2013. jan. 13. 21:15
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez még,most is így van persze nem arra gondolok hogy boszorkányokat égetnek hanem arra hogy,különböző titkos szekták mégmost is léteznek csak nemtudunk róla...xddd
2013. jan. 13. 21:20
4/11 anonim válasza:
Goku,ugye nem írói pályára készülsz?
2013. jan. 13. 23:02
5/11 Zsizsik666 válasza:
Vannak ilyenek ma is. Pl. összegyűjtenek egy kis gombát, és meg is van a rituális összejövetel. Lehet szállni xD
Van, amikor "dolgozik" egy csoport, tehát, jóslás, szellemidézés, rontáslevétel, stb. van; van amikor meg csak bulizik ugyanez a csoport, szóval elég sokfélék lehetnek. Nem kell hozzá szekta.
2013. jan. 13. 23:20
6/11 anonim válasza:
ma is vannak még ilyen gyűlések... sőtt mondok neked jobbat! pogány szertartást akarsz? menj ki egy vadászatra! de komolyan mondom ahol őzet,szarvast és vaddisznót lőnek vagy bármelyiket! a végén van egy szertartás fenyőágakkal és 4 meggyujtott cölöppel vagy fákjával tisztelegnek az elhunyt állatok szellemeinek és megköszönik a vadászat istenének a közreműködést! ezt komolyan mondom ha szeretnél ilyenen részt venni keress egy vadászt és mond hogy szivesen mennél vadhajtásra így még pénzed is lesz belőle és láthatod is!
2013. jan. 14. 23:02
7/11 anonim válasza:
Vannak csak jó helyen kell keresned de ilyenböl már kevés van mert a nagyrészét már korruptálták a keresztény genyvaszákok :3
2013. jan. 16. 11:45
8/11 mustafa33 válasza:
Zsuzsanna Budapest adhat választ keresd meg. Dianic Witch.
2013. jan. 17. 04:38
9/11 Won válasza:
mustafa33!
Zsuzsanna Budapest dianikus wicca! Párszor már szerintem leírtam, hogy a wicca és a boszorkányság közt azért vannak különbségek....de ezt most nem fejtegetem, mert az több oldalas lenne.
De igazából még ma is léteznek boszorkányok, sokak azonban, titokban működnek. Ennek okait gondolom nem kell fejtegetnem. Rituálékat ugyanúgy tartanak(tartunk), gyűlések pedig szintén vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!