Tudtok Angliában olyan helyeket, ahol tündérek, és más mitológia lények élnek állítólag?
Természetesen, hiszen a múlkor is voltam egy angol kis faluban és 10 tündérrel és egy farkasemberrel is találkoztam /aki majdnem megevett/ én csak akkor javasolnám e csodálatos falu meglátogatását, ha elég kiképzett vagy a természet feletti lények és mutánsok kezelésére.
De ha kíváncsi vagy a falu neve:Bibery
sok sikert!
Nem az volt a kérdés, hogy hol élnek, hanem hogy ÁLLÍTÓLAG hol élnek. Nem mindegy.
Amúgy ne tudok ilyen helyről, bár biztosan van. Először nézz körbe a mitológiájukban, az választ adhat. Azt hiszem, kelták voltak az őseik, keresd így. De voltak ott még piktek, gótok, skótok (ők persze még mindig megvannak) is. :)
Amúgy, ha minden igaz, Beowulf históriája a briteknél volt a legelterjedtebb, bár ő gaut volt és az útja is inkább skandináv földre vezetett, tehát a helyszínek főként Dániában vannak (pl. Grandall barlangja) és a vikingekkel függ szorosan össze a története. Ha minden igaz, de lehetek pontatlan.
bakker, előtted a végtelen net, erre te pont itt és tőlünk kérdezed meg??? :D te ártatlan lélek, te :D
Avalon... az tuti :)
ez talán segít :)
ha nem (én nem néztem át, szóval megeshet), szólj és keresünk jobbat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!