Ez most akkor egy démon?
Figyelt kérdés
lehet hogy hülyén hangzik de imádom a D.gray mant meg lavit is néztem az egyik részt és utána mondtam egyik barátomnak lehet hogy te démon vagy ? erre ő lehet aztán meg hogy viccelt aztán mondta h lehet meg öl én kérdem viccelsz akk lavi meg utálna erre ő ött is meg ölöm élvezettel én miiiiiiiiiiii erre ő csaak vicceltem erre én ^^" erre ő de lehet hogy meg szált egy démon mert sokszor vagyok ijen én : tényleg meg ölnéd lavit ? erre ő dehogy és : akko r miért mondtad erre ő nem tudom néha ugy érzem hogy ölnöm kell2013. jan. 1. 17:58
2/10 anonim válasza:
1.Remélem,hogy magyar helyesírási kéziszótárat kaptál karácsonyra(ha ige,rohadt gyorsan olvasd el,ha nem,akkor ezt sürgősen pótold).
2.Ugye ez nem komoly kérdés?Trollkodásnak siralmas,ha komoly,akkor még inkább az.Ennyire azért ne unatkozzunk elsején.
3/10 Dalek Traak válasza:
Mi van? Ez számomra értelmezhetetlen.
4/10 anonim válasza:
Ez csak trollkodás, de azért besírtam :D
5/10 Zsizsik666 válasza:
lehet hülyén hangzik de ez egyik részt után volt ezért egy démon vagy? erre azt mondom, lehet, hogy viccelek, megöl, nyugodj megmajd én beszélek vele, hogy élvezettel tegye.
6/10 anonim válasza:
Ez legalább olyan olvashatatlan volt,mint a kérdés kibontogatása.
7/10 anonim válasza:
A D.Gray-man egy piszok jó anime,azzal ne trollkodj! -.-
8/10 anonim válasza:
D.gray man imáááádooom :) szerintem tényleg csak viccelt
10/10 anonim válasza:
Gyahh,ezen most besírtam! :D (a vicc az hogy én tettem fel a kérdést,és komolyan gondoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!