Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vannak olyanok, akiket érdekel...

Vannak olyanok, akiket érdekelne az okkultizmus, és szeretnének vele hosszak foglalkozni?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy lennének-e olyan emberek, akiket érdekel az okkultizmus, érettek hozzá, és úgy gondolják, hogy ők minden áron tanulni akarnak, és nem fogják félúton feladni? Nem nagyon találtam még ilyet... :D

Olyat keresek, aki bármit feladna azért, hogy ilyen tudás birtokában legyen... :)

2012. dec. 8. 01:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Fiatal vagyok... Túl fiatal :D

És fiú.

2012. dec. 8. 01:52
 12/19 anonim ***** válasza:
15 és Dani? ..no mind1..s hatalom mániás esetleg...ha nem így van, akkor privbe részletezze kérem a dolgokat, ha kedve tartja
2012. dec. 8. 01:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja, hogy fiú vagy... akkor nem érdekel...
2012. dec. 8. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, kétlem, hogy értenél is valamit a témához. Minek keresel tanítványt?
2012. dec. 8. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi ez, toborzás? Engem érdekelne amúgy, már eljutottam egy bizonyos szintre a telekinézisben is. De nem tudom, hogy kellene-e mester hozzá...
2012. dec. 9. 02:26
 16/19 A kérdező kommentje:

Emberek... Nem véletlenül írtam a "tanítványt" úgy, ahogy... Nem azt mondtam, hogy akkora tudás birtokában lennék, csak azt, hogy egy társat keresek az útra, páros gyakorlatokhoz, ill. adott írásokat ketten, két különböző szempont alapján jobb értelmezni. :)

Kioktatásokat nem kérek, tudom, hogy miről beszélek, és a természet törvényeinek sem kívánok ellent mondani, ill. ellene tenni.

2012. dec. 9. 10:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja, és nem a telekinézisről és a varázsolgatásról beszélek. Nem "varázslót" keresek, hanem inkább "mágust". Az előbbiből sok van... :)
2012. dec. 9. 10:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Küld el a Facebookod nekem privátba. MSN-em nincs.
2012. dec. 9. 18:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne :D
2012. dec. 10. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!