Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan csaphatta le a pantomin...

Hogyan csaphatta le a pantomin hóhér többször egymás után Marie Antoanette fejét?

Figyelt kérdés

Régen volt egy sorozat Rejtélyes igazságok címmel, amiben elmondta egy egy tőrténetet és ki kellett találni hogy igaz vagy hamis. Annak egyik érdesek tőrténete ez.

Megalkották pantomínmúzeumba Marie Antoanette lefejezési jelenetét, úgy hogy a hóhér éppen emeli a fejszét. Egyszer reggelre úgy találták a szobrokat hogy balta leszelte a fejét Marie Antoanetteneek, pedig be volt jól zárva a helység a kulcs el volt téve és senki sem ment be.

Kijavították a szobrot és visszailleszteték Marie Antoanette a nyakára, de egyik éjjel ugyanez tőrtént vagyis a hóhér baltája lecsapta Marie Antoanette fejét.

Következő alkalommal a hóhér olyan pozícióban volt hogy a baltája nem Marie Antoanette feje fölött volt, hanem csak mellette. Csodák csodájára másnap reggelre ismét le volt csapva Marie Antoanette feje, ugyanis a balta olyan pozícióban volt hogy oldalt mozgott amikor senki sem volt ott és lefejezte Marie Antoanetteet !

Ezek valóba megtőrténtek ! Vajon ez mivel magyarázható ? Senki se volt ott ! Vajon az univerzum emlékszik arra ami már megtőrtént és ismét elő akarja idézni azt ? Ezt mondták a műsor alkotói. Szterinted ?

2012. nov. 27. 19:14
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Na, hát gondoljátok el, hogy hogyan tőrténhetett ez ! Most légy okos domokos !

Szkeptikusok, ezt magyarázzátok ki !

2012. nov. 27. 21:32
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek valóba megtőrténtek !"

Aha, és te ott voltál, láttad? Na most légy okos!

2012. nov. 27. 21:35
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Szkeptikus troll társaim! Okosan kell lépnünk, és gombot kell varrnunk erre a dologra! Most mi tévők legyünk? Anorexiás Annunaki teljesen lealázott minket! :O
2012. nov. 27. 21:39
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
"Senki se volt ott !" Akkor ki látta???
2012. nov. 27. 21:46
 25/30 Malats ***** válasza:
100%
Én erre már nem tudok mit írni. Kérdező, grat hogy te ennyire elhiszed hogy vicces vagy. Komolyan, irigylem az együgyűséged.
2012. nov. 27. 21:50
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra gondolok, hogy mennyire szomorú ember lehetsz, mindig feláll egy kicsit.
2012. nov. 28. 11:38
 27/30 anonim válasza:
Én is néz(t)em a sorozatot, láttam ezt a részt is, de szerintem az összes egy nagy baromság.
2012. dec. 1. 16:00
 28/30 A kérdező kommentje:
Senki sem oldotta meg a rejtélyt. Hát,... fussunk neki mégegycer !
2012. dec. 4. 21:25
 29/30 anonim ***** válasza:

Panoptikum, okosok.A panoptikumban viaszfigurák vannak kiállítva.Viaszból formált hírességek.

A pantomin meg egy művészet,általában bohócnak, szobornak,stb,,beöltözött ember fura mozdulatokkal "szórakoztatja" az utcán a járókelőket.

Tehát gondolom, a panoptikumban a bábú fejezte le Marie Antoinett figuráját.

2012. dec. 5. 08:36
 30/30 anonim ***** válasza:

Na Veronika, ezen a kérdésen (és a válaszokon) jót derültem :D

Legalább ilyen színvonalú kérdéseket kéne kiírnod, a sok ezerszer ismételt UFO-s kérdés helyett és akkor nem utálna mindenki :)

Na erre mit lépsz?!

2012. dec. 5. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!