Hogyan kell megátkozni valakit?
Figyelj kedves kérdező!
Hagyd ezt az átkozódást vagy legalábbis próbálj meg nem haragudni. Én is átkoztam meg valakit. Később viszont megbocsátottam neki. De sajnos újra megbántott. Most pedig hallottam róla, hogy boldogan éli a világát. Tudod a legjobb érzés lenne megbocsátani. Igazából erre buzdítalak téged is. Ha viszont még nem megy, legyél nyugodt. Hidd el, akiről egyértelmű, hogy nem érdemel boldogságot, az boldogtalan is lesz. Én ennek tanúja is voltam. És még ezek után is ugyanolyan gőgös, nárcisztikus, jellemtelen, szívtelen, érzéketlen maradt az illető. Még a nagy csapások után sem szállt magába. Előre tudom, érzem, hogy a mostani boldogsága sem fog örökké tartani. Újra szenvedni fog. Hidd el, nem szükséges átkozódni, anélkül is visszakapja mindenki a rosszat, amit érdemel. Én is tudom, érzem, hogy az illető, aki tönkretett engem lelkileg, meg fogja kapni a magáét. Még akkor is, ha egy nap meg tudok bocsátani és tényleg nem fogok többé haragudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!