Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Október 31. -én lesz valahol...

Október 31. -én lesz valahol pogány ünneplés?

Figyelt kérdés

Ugyanis szívesen részt vennék ilyesmin (persze nem álarcos-töklámpás bohóckodásra gondolok, hanem a természetben, pl. egy erdőben tartott ünneplésre -tűzgyújtásra, táncra, meg hasonlók). A Google-ön próbáltam utánakeresni, de semmit sem

találtam. Azért elképesztő, hogy milyen ostoba és bigott álláspontokkal találkozni, mint pl: "Keresztény ember nem ünnepelheti ezt az ünnepet, mivel a halloween bűnös, pogány eredetű, szorosan kapcsolódik a szellemekben való hithez ... Célja, hogy elvonja a figyelmet Mindenszentek ünnepéről...", stb. Hát akkor ne ünnepeljenek. Én azonban ünnepelni fogok, mert mint pogánynak, fontos számomra ez a nap. Ha nem találok senkit, hát egyedül ünneplek. Talán elmegyek egy forráshoz, vagy a fel a hegyekbe, leülök egy kőre és élvezem a természet szépségét és samhain éjjelének varázsát.

2012. okt. 28. 22:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
hat mivel a keresztenyseg meg az okkultizmus uti egymast, annyira nem ostoba megallapitas hogy ne unnepeljenek okkult unnepeket lol. te meg fogod unnepelni Jezus szuleteset? kotve hiszem :D
2012. okt. 28. 22:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Igazán kösz az észrevételt, de ez csak egy kósza gondolat volt, amelyet -gondoltam- közlök másokkal. A hozzászólásokat azonban nem erre várom.
2012. okt. 28. 22:56
 3/20 anonim ***** válasza:
45%
Nálunk lesz disznóvágás, az elég pogány? Muszájból korábban köll levágnunk a kocát. Jöhetsz, ha akarsz. Lesz vér, perverz mulatságok a disznó belsőségeivel, meg ilyesmi.
2012. okt. 28. 22:58
 4/20 A kérdező kommentje:
Utálom a disznóhúst, a disznóvágás pedig brutális és primitív ....mi is?
2012. okt. 28. 23:00
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
A disznóvágás a hanti medveünnephez hasonló pogány szertartás, ahol búcsút veszünk a disznó lelkétől rituális keretek között.
2012. okt. 28. 23:06
 6/20 Zsizsik666 ***** válasza:
49%

Nem olyan nagy izé ezt megszervezni. Veszel tököt, szólsz a barátaidnak, kifaragjátok, beöltöztök valaminek. Az udvaron raktok tüzet, isztok bort. Szívtok egy kis füvet, Vagy jósoltok.

Csináltok kaját, piát.

2012. okt. 28. 23:13
 7/20 anonim ***** válasza:
28%

A kérdező egy pogány vega!

Na, ilyet sem hallottam még:))

2012. okt. 28. 23:30
 8/20 Tom Benko ***** válasza:
100%
Igen, biztosan, az egész bolygót tekintve. Ha csak egy jól körülhatárolható részére gondolsz, arra nem tudok válaszolni.
2012. okt. 28. 23:50
 9/20 anonim ***** válasza:
63%
Itt nálunk az lesz, még kecskét is fogunk áldozni.
2012. okt. 28. 23:50
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, szerintem szerezz egy nagy dobozt, bújj bele aztán töltsd abba október 31-et. Már ha ez elég pogány neked.
2012. okt. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!