Slim öltönyt hol tudnék olcsón venni?
Szalagavatóig kéne szereznem egy új öltönyt, és mindenképpen karcsúsítottat szeretnék, mert az összes többi bő rám, hiába jó vállban/ujjban/hosszban...
Olyan 20-30 ezrem lenne rá. Gondoltam a H&M-re és a Zarára. Egyikben sincs kompletten öltöny, csak zakó és nadrág, az elsőben nem egyforma színűek, a másik nekem túl drága.
Tudnátok mondani néhány üzletet, ahova érdemes lenne benéznem?
C&A-ban találtam egy nagyon jót cakumpakk 20 ezerért, csak az ujjhossz-szárhossz rövid, a nagyobb méret pedig már bő.
H&M-ben kb 16-ért lett volna, a zakó nagyon jó volt, a nadrág sajnos inkább "skinny" mint "slim".
Végül varratás lett a dologból. Azért köszönöm!
Hát igen... C&A akkor nagyon jó, ha éppen nem vitték el előled a méreted.
Azért remélem gazdaságosan jöttél ki a dologból! Előnye viszont, hogy tökéletes öltönyben feszítesz. :)
ÜdV:
Hát igen... C&A akkor nagyon jó, ha éppen nem vitték el előled a méreted.
Azért remélem gazdaságosan jöttél ki a dologból! Előnye viszont, hogy tökéletes öltönyben feszítesz. :)
ÜdV:
27 anyaggal, varrással együtt, kasmír anyagból.
Szerintem megéri, csak ne rontsa el a szabónő...
Köszi a segítséget! :)
Szia!
Én nemrég vettem egy szuper öltönyt. Zakó + nadrág volt 29e. Slim fit fazon, és még gyapjút is tartalmaz, tehát jó minőség. Méretre is igazították.
Nézz körbe az oldalukon: [link]
A boltba kb 300 öltöny lehet, tehát van miből választani :)
Én ezt vettem: [link] /ferfi-oltony/344-fekete-anyagaban-csikos-slim-fit-oltony.html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!