Mi történik ha valaki nagyon fiatalon kezd foglalkozni a szellemekkel, jó és rossz energiákkal?
Figyelt kérdés
Tudok valakit aki ilyen fiatal és ezekkel foglalkozik és egyre furcsább kezd lenni a viselkedése mindenkivel szembe.2012. okt. 28. 12:46
12/15 anonim 

válasza:

Lehet hinni és nem hinni a szellemvilágban. Egy felnőtt elég érett ahhoz, hogy ebben a tapasztalatai alapján döntsön.
Egy gyerek viszont nem az, a szülő felelőssége hatalmas. Ne felejtsük el, egy gyerek tökmindegy mit tapasztal, a fantáziája nagyon élénk. Ha túl engedékeny a szülő a gyerek viselkedésével/képzeletével kapcsolatban, vagy esetleg túl agresszíven neveli bele valamelyik álláspontot, azt a gyerek sínyli meg! Függetlenül attól, hogy mi az igazság.
13/15 anonim 

válasza:

Meg fogják verni az osztálytársai.
14/15 anonim 

válasza:

Én pl. foglalkozok a szellemekkel és látom is őket néha.11 éves vagyok és kedves ember.Nem kattantam be meg semmi.
15/15 anonim 

válasza:

Előző, "foglalkozok a szellemekkel és látom is őket" , "Nem kattantam be" ez kicsit ellentmondásos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!