Hogyan tudom ezeket ki űzni?
VÉDELEM AZ ÚTON
Ima Michael Arkangyalhoz
A szeretett hatalmas diadalmas Isten Jelenléte, ÉN VAGYOK bennem, az ÉN igazi Szeretett Szent Krisztusi Én-em, az egész emberiség Szent Krisztusi Én-jei, a Szeretett Michael Arkangyal, a Szeretett Lanelló, a Nagy Fehér Testvériség egységes szelleme, és a Világ Anyja, az elementális élet -tûz, levegõ, víz és föld nevében, ÉN Hívom:
*Michael Arkangyal elõttem, Michael Arkangyal mögöttem,
Michael Arkangyal jobbra, Michael Arkangyal balra,
Michael Arkangyal fenn, Michael Arkangyal lenn,
Michael Arkangyal, Michael Arkangyal - ahol járok, Õ van jelen.
ÉN VAGYOK a Szeretete, amely Itt megvéd!
ÉN VAGYOK a Szeretete, amely Itt megvéd!
ÉN VAGYOK a Szeretete, amely Itt megvéd!* (*3x)
*És teljes hitben Én tudatosan elfogadom ezt a megnyilvánultat, megnyilvánultat, megnyilvánultat!* (3x) Itt és most teljes erõvel, örökké tartónak, mindenhatóan aktívnak, állandóan terjedõnek és a világon szétterülõnek addig, amíg mindenki Felemelkedik a Fényben és felszabadul!
Szeretett ÉN VAGYOK! Szeretett ÉN VAGYOK! Szeretetett ÉN VAGYOK!
MEGSZÓLÍTÁS A KARMA URAIHOZ
Szeretett Felemelkedett Mesterek és Karma Urai!
Ragyogó szíveitekhez fordulok felhívásommal!
Saját titkos Lényegem megismerésének és az alsó ego programom leküzdésének útján haladva, kérem a Ti irányító figyelmeteket és ellenõrzéseteket, hogy tudatos szolgálatommal és felelõsségemmel a Ti általatok megbízott misszióért, megszabadítsam az Én igaz saját ÉN VAGYOK Krisztusom Fényvivõ Jelenlétét a világokban - minden nem tökéletes, és nem harmonikus cselekedettõl a személyiségem részérõl - az ÉN VAGYOK AMI ÉN VAGYOK nevében!
PARANCSOLAT A SZOLGÁLAT HELYÉNEK TISZTÍTÁSÁRA
A Mindenható Isten Jelenléte, ÉN VAGYOK bennem, és minden emberiségben, Nevében és Nevével, az Én saját Szent Krisztusi Én-em és minden emberiség Szent Krisztusi Én-jei Nevében, Én HÍVOM a szeretett Szent Germain- és Porcia Istennõ- Zadkiel és Szent Ametiszta Arkangyalok- és az Õ Ibolya Láng angyali Légióinak - Arktúr és Viktória Elohim- a szeretett Omri-Tasz - az Ibolya Bolygó Urának - Oramászisz Herceg - a tûz õselem Urának - és a Világosság minden hatalmas erejének (akik a Hierarchia 7. Sugarával dolgoznak Bolygónk javára) tökéletes elektron-Jelenlétét és Tudata sugarait!
Ó, szeretett Michael arkangyal és Asztrea Elohim és angyali Légióitok Kéklángú kardjaival és a tisztaság köreivel, elõre a Transzmutáló Tûz angyalaival, hogy erõsödjön az Ibolya Láng ott, ahol kérem ezt!
*Töltsétek meg ezt az Oltárt (szobát, lakást, házat, szentélyt, várost, országot, bolygót) az Ibolya Tûzzel, hogy beteljesüljön Isten Akarata itt (ott)* (9-szer)
Én megköszönöm és kinyilvánítom Néktek örök hálámat az azonnali válaszokért erre a Felhívásomra a Világosság felé Isten Szent Nevében ÉN VAGYOK!
Ámen és Ámen!
Szia!
Én is adok egyet..... :D
Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Amen.
Sok sikert..
Köszönöm a segítséget.
És ezeket a szövegeket mikor mondjam gyertyával együtt vagy nélküle. Mik ennek a folyamatai? Hogyan kell ezeket a rituálékat alkalmazni? Mikor érzem hogy valamit segített? Mennyi ideig kell ezt csinálni? Hangosan vagy halkan kell mondani?
Bővebben szeretnék érdeklődni.
...Szerezzél be szenteltvizet,és járd körbe a lakást,miközben mondod az imát...Locsold meg a sarkkokat,ablakoknál végig a párkányt, ajtóknál a küszöböt...A sarkok tényleg fontosak,ne felejtsd ki ...Az egész lakásban csináld meg...A lakás hangulata meg fog változni....
Utolsó voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!