Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám ezeket a dolgoka...

Hogyan tudnám ezeket a dolgokat ki űzni a fejemből?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok 5 en vagyunk barátnők és 2 barátnőm közt történt egy kis vita és én mindkettőjüket nagyon szeretem és mindkettőjüknek próbáltam segíteni...az a lényeg hogy most én vagyok rosszként beállítva és veszekedtek velem pedig tényleg semmit nem csináltam :( és most nagyon lelki ismeret furdalásom van egész nap ez jár a fejemben nem bírom kiűzni a fejemből pedig tudom hogy semmit nem csináltam persze ők már kibékültek de én még mindig rossz vagyok... és ez mindig így van bárkivel veszekedésbe kerülök vagy bármi van rosszul érzem magam :S
2011. ápr. 4. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Túl érzékeny vagy. Próbáld meg kívülről figyelni az eseményeket, vagy elterelni a figyelmed valami másra.

Vond le a tanulságot, és legközelebb ne avatkozz bele, jó szándékkal sem. Egy nagyobb baráti társaságban néha kell valaki akit a többiek kibeszélnek, az igazán mély barátságoknál ez kevésbé fordul elő. Szóval keress más témát a gondolataidnak. Amikor észreveszed, hogy rossz érzéseid vannak, gondolj valami szépre, jó élményre, vagy a legtitkosabb álmodra.

2011. ápr. 4. 21:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :) teljesen igazad van! tanultam belőle...és abban is igazad van hogy ha a jó élményeimre gondolok jobb lesz nagyon sokat segítettél köszönööm :):)
2011. ápr. 4. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Te vagy az Ninett?:D Ricsi vagyok
2011. máj. 4. 03:03
 4/4 A kérdező kommentje:
nem, nem Ninett vagyok xD
2011. máj. 4. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!