A Sátánisták életeik után beleolvadnak Sátánba?
csak annyi viszonylagos konkrétumot tudok a kérdéshez hozzátenni, hogy a keresztényeket szerintem intézményesen szívatják
nem mennek ők semmilyen mennyországba, maximum a saját tőlük elvont energiáikból alkotnak nekik mesterséges (=hamis) mennyországot
majd tudattörlés
és
mars vissza szolgálni
a sátánistáknak, ha szintén kialakulnak az intézményes keretek
ugyanez lesz a sorsuk
a vallásos intézmények azért működnek úgy, ahogyan működnek,
mert
pontosan úgy kell működniük
(ahogyan működnek)
A tizenkettedik muszáj-t akart írni, csak biztos fáradt volt.
A sátánisták, maguk is sátánok akarnak lenni, ez köztudott.
Az ateisták semmibe nem akarnak beleolvadni, mivel ők nem hisznek semmiben, ők csak megrohadni szeretnének a föld alatt.
Kedves Totál Homály Kérdező!
Hidd el,nem oltásnak szánom a válaszomat(azt már épp elegen megtették előttem),csak szólni szeretnék,hogy jó alaposan összekevertél egy rakás nagy vallási ágat.
Először is,a keresztények nem a reinkarnációban hisznek. A keresztény hit lényege,hogy mindenkinek csak egy élete van a földön,ami után vagy a mennyországbeli örök élet,vagy a pokolbéli örök szenvedés jön. A nirvána,amiről te beszéltél,a buddhizmusban és a keleti vallásokban van,ezeknek az a lényege,hogy az ember élete reinkarnációk végtelen sorozata,és mindegyik életedet az előző életedben elkövetett tettek határozzák meg. Hogy az enigma,amiről te beszélsz,mi,azt nem tudom,de a nirvána az,amikor az ember megtalálja a kiutat az újjászületések végtelen körforgásából,és megpihen végre a lelke. A sátánisták és ördögimádók hitéről nem tudok sokat,mert én meg wicca vagyok,de mivel azoknak az elkülönülés a lényege(szóljatok,ha nem jól mondom),szerintem szó sincs benne semmilyen összeolvadásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!