Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Sátánisták életeik után...

A Sátánisták életeik után beleolvadnak Sátánba?

Figyelt kérdés
A keresztények a reinkarnációjuk végén beleolvadnak Istenbe, egyé válnak vele ugye ez az enigma vagy nirvana. Akkor a sátánisták a reinkarnációik végén beleolvadnak Sátánba ? És akkor mi lesz ?
2012. okt. 26. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

csak annyi viszonylagos konkrétumot tudok a kérdéshez hozzátenni, hogy a keresztényeket szerintem intézményesen szívatják

nem mennek ők semmilyen mennyországba, maximum a saját tőlük elvont energiáikból alkotnak nekik mesterséges (=hamis) mennyországot

majd tudattörlés

és

mars vissza szolgálni

a sátánistáknak, ha szintén kialakulnak az intézményes keretek

ugyanez lesz a sorsuk

a vallásos intézmények azért működnek úgy, ahogyan működnek,

mert

pontosan úgy kell működniük

(ahogyan működnek)

2012. okt. 28. 00:38
 12/18 Zsizsik666 ***** válasza:
Esküszöm, olyan érzésem van, mintha valami jégkrémekről beszélnénk. Kérdező, mi lenne, muszály kirabolnom a boltot...
2012. okt. 28. 00:59
 13/18 anonim ***** válasza:
A többi vallás hívei mibe olvadnak bele? És az ateisták?
2012. okt. 28. 01:59
 14/18 anonim ***** válasza:

A tizenkettedik muszáj-t akart írni, csak biztos fáradt volt.

A sátánisták, maguk is sátánok akarnak lenni, ez köztudott.

Az ateisták semmibe nem akarnak beleolvadni, mivel ők nem hisznek semmiben, ők csak megrohadni szeretnének a föld alatt.

2012. okt. 28. 09:06
 15/18 anonim ***** válasza:
2012. okt. 28. 16:30
 16/18 darkgirlrosetta ***** válasza:

Kedves Totál Homály Kérdező!

Hidd el,nem oltásnak szánom a válaszomat(azt már épp elegen megtették előttem),csak szólni szeretnék,hogy jó alaposan összekevertél egy rakás nagy vallási ágat.

Először is,a keresztények nem a reinkarnációban hisznek. A keresztény hit lényege,hogy mindenkinek csak egy élete van a földön,ami után vagy a mennyországbeli örök élet,vagy a pokolbéli örök szenvedés jön. A nirvána,amiről te beszéltél,a buddhizmusban és a keleti vallásokban van,ezeknek az a lényege,hogy az ember élete reinkarnációk végtelen sorozata,és mindegyik életedet az előző életedben elkövetett tettek határozzák meg. Hogy az enigma,amiről te beszélsz,mi,azt nem tudom,de a nirvána az,amikor az ember megtalálja a kiutat az újjászületések végtelen körforgásából,és megpihen végre a lelke. A sátánisták és ördögimádók hitéről nem tudok sokat,mert én meg wicca vagyok,de mivel azoknak az elkülönülés a lényege(szóljatok,ha nem jól mondom),szerintem szó sincs benne semmilyen összeolvadásról.

2012. nov. 7. 18:02
 17/18 anonim válasza:
Minden vallás magjában mondanivalójában azonos, mitológiájában eltérő,persze most nem az intézményesített dogma rendszerről van szó,hanem az alap ideákról. Az Én imádata filozófiai értelemben a sátánizmus. Ilyen értelemben egy ateista is "sátánista", vagy egy rák sejt. Elfeledkezve arról hogy egy szerves egész fontos pontja,önmagát hizlalva burjánzik. Ezt hívhatnánk sejt szintű "sátánizmusnak".:D
2012. dec. 10. 05:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Haha vicces nem! csupán a pokolban kellemes életet élhetnek
2013. máj. 24. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!