Vannak itt igazi sátánisták?
Sátánista vagy ördögimádó? Sokan keverik, nem ugyanaz a kettő.
Én a Levay-féle sátánizmushoz érzem közel magam, de nem változott tőle az életem semmit.
Mielőtt még valaki félreértené:
Nem arról van szó, hogy kecskéket áldozok fel a temetőkben éjfélkor, hanem nem foglalkozom azzal, hogy ha most megeszek egy szelet húst, isten lesújt, mert böjt van.
Rövidentömören.
A Lavey sátánizmus egy szerepjáték.
Az igazi sátánizmus, az emberiség eredeti vallásáról itt olvashatsz: [link]
És igen, én sátánista vagyok kb. 8 hónapja, de két éve foglalkoztam a spiritualitással is idevezetett az út. És boldog vagyok, mert tudom az igazságot, és semmitől se félek. Persze a spirituális sátánizmus elsősorban a lélek megerősítéséről szól, majd arról, hogy a Sátán (más kultúrákban Enki-ként, Éa-ként, Melek Taus-ként ismerik) mellet harcolunk az ellenséggel szemben.
Tehát ennél jobb vallás nincs, és nem is lesz, mivel ez az emberiség eredeti vallása, hála a keresztényeknek sátánizmus lett a neve.
Inkább az elítélendő, amit Ti csináltok. Nem csináltok semmit, elhiszitek a hazugságokat, sőt támogatjátok is.
Kedves utolsó szerinted a paranormális tevékenység ahogy nevezted félelmetes? Egyáltalán nem az, ez természetesen nekünk. Nincs benne semmi félelmetes.
első. nem arról van szó, hogy ha böjtnapon megeszel egy szelet húst, lesújt az Isten. inkább arról, hogy képes vagy-e ilyen apró dolgot megtenni Istenért, aki sokkal nagyobb dolgokat tett és tesz értünk.
negyedik: miért lenne a legősibb vallás az igazi? honnan tudod,hogy ez a legősibb, amikor még az emberiség kezdetét sem tudták pontosan megadni. honnan veszed ezt, hogy az a legrégebbi? a barlangrajzokból, vagy mi? egyébként pedig sok ősi vallásban megvan a két ellentét, az Isten-sátán, az ősi vallásokban a jó és a rossz szellem.
13 év megfelel mint tapasztalat mint imádat mint vélemény?!
Az életem megváltozott ez tény csak sokan keverik a dolgokat.hosszú lenne elmondani mégis sok mindenkinek tudni kéne róla.őszintén szólva én nem sátánista vagyok inkább a 3 őrző közül az egyik ha úgy tetszik örökös közül.meglepődnél mikre vagyok képes és ha te is szeretnéd én naggyá tehetlek.És ha viccelnék akkor nem mondtam volna el neked.gondold meg.megtalálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!