Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan kérhetném ennek a...

Coláskupak kérdése:

Hogyan kérhetném ennek a démonnak a segítségét?

Figyelt kérdés

Astarothról lenne szó...

Arra vagyok kiváncsi,ha lepaktálok vele,mit kérne cserébe,azért a kérésért,hogy egy bizonyos lány szeressen.

Nagyon fontos lenne,mivel a lány magasabb nálam,és csúnyának tartom magam,nem tudom mihez kezdjek.

De Astaroth tudna-e segíteni?

Hogy kell megidézni?

Mi a folyamata,a szertartás?

Le írnátok légyszíves.

A szertartás,kellékek,és a folyamat,majd az időpont.

Nem értek ehhez,elsőnek csinálnám.

És mit tudtok Astaroth nevű démonról?

A válaszokat köszönöm.:)

2012. szept. 3. 21:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
kb ha lepaktálnál vele a minimum az lenne hogy miután meghaltál,neki kéne dolgoznod olyan sokáig hogy annyi időt most hirtelen fel se tudsz fogni?
2012. szept. 4. 17:04
 22/31 Drachen ***** válasza:
32%

Ezt rohadt gyorsan verd ki a fejedből. Már csak azért is, mert Astaroth rohadtul nem ilyen ügyekkel foglalkozik.4

,, Igaz válaszokat ad a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatban, jártassá tesz a hét szabad művészetben, megidézője kérésére részletesen elmondja a bukott angyalok igaz történetét." Ennyi.

Nem csinál szerelmi kötést vagy bármi ahhoz hasonlót.

+ az ilyeneket rohadtul nehéz megidézni és veszélyes is.

Higgy nekem, ilyenekkel foglalkozom. Nem ér annyit egy lány sem.

2012. szept. 4. 23:25
 23/31 anonim ***** válasza:
hülye vagy. nem fog segíteni, mert ahhoz te hülye vagy. Inkább elhurcolja a lelkedet néhány évtízezredre.
2012. szept. 4. 23:26
 24/31 Drachen ***** válasza:
Szó ismétlés rulez XD
2012. szept. 4. 23:34
 25/31 Farkas András D. ***** válasza:
77%
Egy olyan lènyt akarsz megidèzni aki tudás ès hatalom terèn is fölötted áll. Honan veszed, hogy azt teszi majd amit te kèrsz tőle? Sokkal nagyobb hatalma van, mint te azt fel tudnád fogni. Ès ha sikerülne is megidèzni mit ajánlanál fel neki cserébe. Az ár amit kérni fog az hatalmas, nem éri meg, még akkor sem, ha csak ezt az egy megoldást látod is. Ha mégis válakozol erre a marhaságra, akkor olvas utána hogy fogod elküldeni, olvas utána vagy hívj segítségűl egy tapasztalt embert. Addig is besz élj a lánnyal, ismerd és legyél kitartó, nem fog pár nap alatt megkedvelni, de az idő sok dolgon voltoztathat. Ne tégy olyat ami tönkre teheti az egész életed.
2012. szept. 5. 20:34
 26/31 anonim ***** válasza:
60%

Hogyan kérhetném ennek a démonnak a segítségét?

IDDQD IDKFA

2012. szept. 6. 14:10
 27/31 chrishu ***** válasza:
0%

Oké elmondom de csak saját felesősségre!

1. Fogd egy 3 év alatti gyerek vérét(olyanét aki nincs megkeresztelve)

2. Rajzolj a vérrel a földre egy pentagrammát(ötágú csillag)

3. A csillag közepébe rakj egy vödröt de abba nehogy csöppenjen a gyerek véréből!

4. Egy újszülött bárány vérét öntsd bele a vödörbe a nyegyedéig vagy a feléig(ez mindegy)

5. Fogj egy macskát(egézséges legyen ne túl fiatal de ne is öreg) és fojtsd bele a bárány vérébe

6. Most a macska lelke a vérben van(a testet hajítsd el mert az már nem kell)

7. Legyen nálad feltétlenül só vagy vasreszelék mert jön a dolog durva része (szerintem egy tükör is legyen nálad mert ha nincs könnyen belezavarodsz a dologba és meghal a lelked)

8. Igyál a vérből( nem kell sok 2 korty elég)

9. Tatsd magad elé a tükröt majd mondd el latinul ezt a szöveget: "Astaroth, démonok ura, kérleg segíts dolgomban, szerelmet megtalálni"

10. Most fölizzik a pentagramma más szóval kapu megnyílik és a gyomrod fájni kezd

11. Gyorsan nyelj egy kis sót vagy vasreszeléket(attól függ mid van)

12. Most öntsd a vödör tartamát a földre és a pentagramma nem fog izzani(a minta mentén többé ott nem fog fű nőni)

13. Pár hónapon belül fizikailag erősebb leszel és a tested is megváltozik pont a lán ízlésének megfelelően

Azt viszont kihagytam, hogy szabad ég alatt csináld csillagos éjszaka és a csillag közepén állj és a szellemed a halálod után a pentagramma köepén lesz

Ja és éjfélkor legyen nyitva a kapu mert csak éfjélkor tudod bezárni és ha nyitva van elszabadulnak a démonok(amikor izzik a csillag akkor nyitva van a kapu

2012. szept. 7. 21:26
 28/31 anonim ***** válasza:

Előzőnek:

[link]

Üdvözlettel!

Információ Kapitány

"A pókháló egy hihetetlenül erős anyag: a vastagságához viszonyítva jóval erősebb, mint az acél. Szakértők szerint egy ceruzavastagságú pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747 óriásgépet repülés közben."

2012. szept. 7. 22:49
 29/31 chrishu ***** válasza:
48%
Ja és azt kihagytam, hogy ha elhiszed azokat amiket leírtam akk irány a sárgaház! :D
2012. szept. 8. 07:44
 30/31 Tom Benko ***** válasza:
@29: Ez alapján a komplett ezó topik mehet... Komolyan vesznek ennél nagyobb baromságokat is...
2012. szept. 8. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!