Hogyan kérhetném ennek a démonnak a segítségét?
Astarothról lenne szó...
Arra vagyok kiváncsi,ha lepaktálok vele,mit kérne cserébe,azért a kérésért,hogy egy bizonyos lány szeressen.
Nagyon fontos lenne,mivel a lány magasabb nálam,és csúnyának tartom magam,nem tudom mihez kezdjek.
De Astaroth tudna-e segíteni?
Hogy kell megidézni?
Mi a folyamata,a szertartás?
Le írnátok légyszíves.
A szertartás,kellékek,és a folyamat,majd az időpont.
Nem értek ehhez,elsőnek csinálnám.
És mit tudtok Astaroth nevű démonról?
A válaszokat köszönöm.:)
Ezt rohadt gyorsan verd ki a fejedből. Már csak azért is, mert Astaroth rohadtul nem ilyen ügyekkel foglalkozik.4
,, Igaz válaszokat ad a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatban, jártassá tesz a hét szabad művészetben, megidézője kérésére részletesen elmondja a bukott angyalok igaz történetét." Ennyi.
Nem csinál szerelmi kötést vagy bármi ahhoz hasonlót.
+ az ilyeneket rohadtul nehéz megidézni és veszélyes is.
Higgy nekem, ilyenekkel foglalkozom. Nem ér annyit egy lány sem.
Hogyan kérhetném ennek a démonnak a segítségét?
IDDQD IDKFA
Oké elmondom de csak saját felesősségre!
1. Fogd egy 3 év alatti gyerek vérét(olyanét aki nincs megkeresztelve)
2. Rajzolj a vérrel a földre egy pentagrammát(ötágú csillag)
3. A csillag közepébe rakj egy vödröt de abba nehogy csöppenjen a gyerek véréből!
4. Egy újszülött bárány vérét öntsd bele a vödörbe a nyegyedéig vagy a feléig(ez mindegy)
5. Fogj egy macskát(egézséges legyen ne túl fiatal de ne is öreg) és fojtsd bele a bárány vérébe
6. Most a macska lelke a vérben van(a testet hajítsd el mert az már nem kell)
7. Legyen nálad feltétlenül só vagy vasreszelék mert jön a dolog durva része (szerintem egy tükör is legyen nálad mert ha nincs könnyen belezavarodsz a dologba és meghal a lelked)
8. Igyál a vérből( nem kell sok 2 korty elég)
9. Tatsd magad elé a tükröt majd mondd el latinul ezt a szöveget: "Astaroth, démonok ura, kérleg segíts dolgomban, szerelmet megtalálni"
10. Most fölizzik a pentagramma más szóval kapu megnyílik és a gyomrod fájni kezd
11. Gyorsan nyelj egy kis sót vagy vasreszeléket(attól függ mid van)
12. Most öntsd a vödör tartamát a földre és a pentagramma nem fog izzani(a minta mentén többé ott nem fog fű nőni)
13. Pár hónapon belül fizikailag erősebb leszel és a tested is megváltozik pont a lán ízlésének megfelelően
Azt viszont kihagytam, hogy szabad ég alatt csináld csillagos éjszaka és a csillag közepén állj és a szellemed a halálod után a pentagramma köepén lesz
Ja és éjfélkor legyen nyitva a kapu mert csak éfjélkor tudod bezárni és ha nyitva van elszabadulnak a démonok(amikor izzik a csillag akkor nyitva van a kapu
Előzőnek:
Üdvözlettel!
Információ Kapitány
"A pókháló egy hihetetlenül erős anyag: a vastagságához viszonyítva jóval erősebb, mint az acél. Szakértők szerint egy ceruzavastagságú pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747 óriásgépet repülés közben."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!