Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a világegyetem statikus és...

Ha a világegyetem statikus és örökké létezik majd, az itt ragadt szellemek mikor fognak elmenni?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy aki nem tud halála után elmenni a féynbe, azaz a túlvilágra itt ragad szellemként és kísérteni fog.

Az érdekelne, hogy ha a világegyetem statikus vagyis nem egy ősrobbanás után keletkezett ahogyan most feltételezik a tudósok vagy ha egyre gyorsúlva tágúl ahogyan ma feltételezik, akkor nem fog végetérni az univerzum. Ebben az esetben az itt ragadt szellemek, hogyan, miként fognak eljutni a túlvilágra hogy újraleszülessenek ?

Tudjuk azt is, hogy az univerzum megsemmisülésével ahogyan azt Einstein gondolta a nagy reccsel a szellemek visszajutnak a túlvilágra, de mi van ha ez nem fog bekövetkezni kozmológiailag ? Mi lesz a szellemekkel, itt ragadt lelkekkel ?

2012. szept. 3. 14:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Az univerzum egyre növekvő tágulását éppen előtted említettem, te pedig azt írod fésűljem át a kvantumfizikát ami a relatívitáselmélethez tartozik, miközben te nem fésűlted át a válaszomat :D.

A világegyetemet a gravitáció kényszeríti összehúzódásra, viszont éppenhogy a vákummtér ingadozása feszíti szét. Egyre gyorsabban tágúl és nem összeroskad hanem fel fog hígúlni !

Roppant fontos kérdés, hogy akkor az univerzumban ragadt sok szellemmel mi lesz ?

2012. szept. 4. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:

fésűl, tágúl, hígúl... lol

Ilyen helyesírással még akkor sem vennének komolyan, ha nem hadoválnál szellemekről.

2012. szept. 4. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:

"Tudjuk, hogy aki nem tud halála után elmenni a féynbe, azaz a túlvilágra itt ragad szellemként és kísérteni fog."

Ez a kérdésed alapja, és mivel hibás, ezért a kérdés értelmetlen.

2012. szept. 5. 12:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Az a kérdés hogy az itt lévő szellemek, mikor és hogyan fognak távozni a túlvilágra.
2012. szept. 5. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:
én, a kérdező és még skan tudjuk ezt, h ittmaradnak.. az már más h ti nem akarjátok tudomásul venni.. Am meg pro szellemidézősök is kipróbálták ezt.. én a bibliában hiszek, ha érdekel,h én h gondolom ezta kérdést vegyél föl skype ra: csiknandi98
2012. szept. 5. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Mennyi badarságot hordtok itt össze. Ez már nem is vicces, hanem csak szomorú. Trollkodásnak elég sótlan.
2012. szept. 6. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!