Ha a világegyetem statikus és örökké létezik majd, az itt ragadt szellemek mikor fognak elmenni?
Tudjuk, hogy aki nem tud halála után elmenni a féynbe, azaz a túlvilágra itt ragad szellemként és kísérteni fog.
Az érdekelne, hogy ha a világegyetem statikus vagyis nem egy ősrobbanás után keletkezett ahogyan most feltételezik a tudósok vagy ha egyre gyorsúlva tágúl ahogyan ma feltételezik, akkor nem fog végetérni az univerzum. Ebben az esetben az itt ragadt szellemek, hogyan, miként fognak eljutni a túlvilágra hogy újraleszülessenek ?
Tudjuk azt is, hogy az univerzum megsemmisülésével ahogyan azt Einstein gondolta a nagy reccsel a szellemek visszajutnak a túlvilágra, de mi van ha ez nem fog bekövetkezni kozmológiailag ? Mi lesz a szellemekkel, itt ragadt lelkekkel ?
Az univerzum egyre növekvő tágulását éppen előtted említettem, te pedig azt írod fésűljem át a kvantumfizikát ami a relatívitáselmélethez tartozik, miközben te nem fésűlted át a válaszomat :D.
A világegyetemet a gravitáció kényszeríti összehúzódásra, viszont éppenhogy a vákummtér ingadozása feszíti szét. Egyre gyorsabban tágúl és nem összeroskad hanem fel fog hígúlni !
Roppant fontos kérdés, hogy akkor az univerzumban ragadt sok szellemmel mi lesz ?
fésűl, tágúl, hígúl... lol
Ilyen helyesírással még akkor sem vennének komolyan, ha nem hadoválnál szellemekről.
"Tudjuk, hogy aki nem tud halála után elmenni a féynbe, azaz a túlvilágra itt ragad szellemként és kísérteni fog."
Ez a kérdésed alapja, és mivel hibás, ezért a kérdés értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!