Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A fekete mágia létezik? És...

A fekete mágia létezik? És büntetik Magyarországon?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 22:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
54%
Mivel semmiféle bizonyíték nincs a mágia létezésére, így nem büntetik.
2012. szept. 1. 22:49
 12/29 SSJGoku ***** válasza:
A Kind Of Magic
2012. szept. 1. 23:16
 13/29 anonim ***** válasza:
89%
Igen létezik, de évek kellenek hozzá ha egyáltalán mágiát akarsz használni az meg h fekete v fehér csak az erő használatát jelenti h milyen célból csinálod de ahhoz tudnod is kell h mi az az erő amivel dolgozol ha ezt megtanultad előtted lesz minden.csak ne feledd h áldozattal működik minden és amit kaptál véres verítékkel fogod visszafizetni ...sztem ez a része nem fog annyira majd tetszeni...
2012. szept. 2. 10:16
 14/29 anonim ***** válasza:
3%
Nem, nem létezik, csak az előző egy unatkozó 12 éves kisfiú, aki unatkozik. Most biztos írni fogja, hogy "nem, én egy 30 éves vagyok saját vállalkozással".
2012. szept. 2. 11:02
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
14# sztem te egy 17 éves tinédzser vagy és fogalmad sincs az életről vagy olya vki lehetsz aki még szinte semmit nem tapasztalt ilyen dolgokból...akkor miért csinálták régi kulturák h évekig csak a mágia alapjának számító vizualizáció és meditáció gyakorlására fiatalokat készítsenek fel akik később papként jelentős osztályt képviseltek az adott társadalomban?? csak a kereszténység térnyerésével mindez háttérbe szorult...sajnos.Pedig keresztény mágia is van de ha ilyen emberekkelnem találkozol akik nem ezzel foglalkoznak akkor csak hihetetlen dolognak tűnik számodra, pedig manapság sok pap is gyakorolja..sztem érdemesebb lenne egy kicsit kutakodnod e témában jah és az életkorral kicsit mellélőtté most töltöm a 6.évemet és anyukám segített legépelniXDXD
2012. szept. 2. 11:30
 16/29 anonim ***** válasza:
A régen élt emberek sokkal tudatlanabbak voltak a mai emberhez képest, még a földet is laposnak hitték. Mára sok minden meg lett magyarázva. Jó is lenne ha még tini lennék, végig buliznék minden napot :D
2012. szept. 2. 11:46
 17/29 A kérdező kommentje:
én még csak 14 vok XD de mindig is hittem a mágiában meg a természet felettiben!
2012. szept. 2. 14:33
 18/29 anonim ***** válasza:
4%
Épp azért, mert még 14 vagy.
2012. szept. 2. 14:34
 19/29 A kérdező kommentje:
és?
2012. szept. 2. 14:41
 20/29 anonim ***** válasza:
3%
Még hiszel a mesékben.
2012. szept. 2. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!