Olyan létezik, hogy valakinek besötétedik a haja?
Teszem azt nekem barna...és jövőre már fekete lesz...
(persze festék nélkül)
Öcsémnek születésekor fehér színű volt a haja, óvodás korában már szőke. Kamaszként szőkésbarna, felnőttként világosbarna. Aztán elkezdett őszülni.
Az én hajam is volt mindenféle színű, de természetes módon.
Nem emlékeznék rá, de a gyerekkori színes fényképen látható, hogy a középbarna hajban sok szőke tincs volt.
Néhányan már akkor mondták, hogy van egy vörös árnyalata is a hajamnak, de én azt akkor nem láttam és olyan kicsi voltam, hogy nem is érdekelt.
Aztán bebarnult, a szőke tincsek eltűntek, de szőke szálak maradtak.
Az, hogy tényleg van vörös árnyalata a hajamnak, csak jóval később realizálódott bennem.
Régebben ugyanis, amikor gyerek voltam, akkor többnyire rövid hajam volt, másrészt a tükörnél nem volt természetes fény.
Később megnövesztettem a hajamat és természetes fényben is láttam, így vettem észre.
És amit nem hittem volna, hogy a barna tud még sötétebb lenni... De tud. Ha nem a saját hajamon látnám, talán el sem hinném.
Bátyámnak pedig természetes fekete+mahagóni tincsei voltak, amíg hosszú haja volt, látszott.
Most rövid a haja és fekete, + vannak már ősz hajszálai.
De ez az őszülés sem kor függvénye, ismerek olyat, aki már 18 évesen elkezdett őszülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!