Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rontás van rajtam?

Rontás van rajtam?

Figyelt kérdés
Az utcán találtam egy szép nyakláncot. Hazavittem és megmostam, beletettem a nyakamba és megpróbáltam kivenni az akváriumból a hörcsögömet. De az megtámadta a kezemet. Máskor soha nem csinál ilyet. Elmentem keresztanyukámhoz és ott van 4 kutya (mind az enyém) és bokánharapott 2 és a másik kettő pedig furcsán morgott meg ugatott rám. Máskor ezek sem csináltak ilyet. Én a nyakláncra gondoltam...

2012. szept. 1. 10:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

utolsó előtti

ez jó volt XD

2012. szept. 1. 15:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Kereszt van rajta... -.-" nem pedig a drágaszág
2012. szept. 1. 18:54
 13/13 zgodna ***** válasza:
nem jós vagyok, de általában nem szokás fölvenni "értékes" dolgokat az utcán, meg úgy általában semmit sem ami nem a mi tulajdonunk. Egyrészt higiéniai okokból..a másik ami a témába vág a babona miatt. Általában a rossz akarók azért teszik/dobják nyilvános helyekre az ilyen dolgokat és főleg "értékes" dolgokat, mert tudják, hogy biztosan valaki fölveszi és használja. Hallottad már hogy kettős útkereszteződésbe sem jó megállni. nem véletlenül. Mert az okos emberek, akik valamilyen rontást szedtek le oda teszik a dolgaikat (cérnaszál, ékszer, zokni, zsebkenő, haj...stb stb egyéb saját dolgokat) hogy valaki felvegye vagy belelépjen, hiszen forgalmas sokan megfordulnak arra felé.
2012. okt. 30. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!