Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tud nekem mágus segíteni?...

Tud nekem mágus segíteni? Elhagyott a nőm, de én őt akarom

Figyelt kérdés

Már lassan két éve vagyok együtt a barátnőmmel és sajnos most jött el nála az a pont hogy nem bírja tovább velem mert sajnos én sokszor tiltottam tőle dolgokat pl:ne vegyen fel magassarkút, ne járjon el lovagolni és még sorolhatnám. Az utolsó nap amikor még együtt voltunk tök jó volt minden, nagyon jól éreztük magunkat, majd mire jött volna a következő találkozó, mondta hogy neki idő kell mert ő ezt nem bírja tovább.1hét mosoly szünet volt és felhívott hogy vége.Sikerült ezek utánn egy találkozót összehozni megbocsájtott,de mondta nekem hogy most egyedül akar lenni mert szeretne újra önmaga lenni.

Szeretnék vele lenni és hibáimat jóvátenni.

2012. aug. 13. 13:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
pár dolgot nem engedtem meg neki de megbántam és hát szeretném ha visszajönne csak most mondják hogy várjak amíg ő jelentkezik de minél több idő telik el annál több az esélye hogy örökre elvesztem,nem tudom mit kéne tenni hogy visszajöjjön
2012. aug. 13. 14:18
 12/24 Ditta323 válasza:
100%
Türelmes is volt hozzád. Nem csodálom, hogy besokallt. Én fél évet nem bírtam volna ki egy ilyen kapcsolatban. Hát ezt rendesen elszúrtad. Hagyd békén egy ideig és ha esetleg vissza megy hozzád akkor becsüld meg nagyon és ne tiltsd. Minden embernek meg kell hagyni a saját mozgáskörét és nem pórázon tartani.
2012. aug. 13. 14:19
 13/24 A kérdező kommentje:
Rendben,bárcsak úgy lenne hogy visszajön,de félek
2012. aug. 13. 14:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mágus vagyok, de nem tudok ebben segíteni. Az emberi érzéseket nem lehet mágiával manipulálni. Saját magadnak kell helyrehoznod.
2012. aug. 13. 14:45
 15/24 A kérdező kommentje:
de én már helyre hoztam olyan téren hogy bocsánatot kértem és megigértem hogy megváltozom,többet én már nem tudok érte tenni.valamit ki kéne találni,szükségem van rá nagyon szeretem
2012. aug. 13. 14:47
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
Ismerek egy varázslatot, de az nem kezdőknek való.
2012. aug. 13. 14:52
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Szóval most a szabad akaratát is korlátoznád? Tényleg megváltoztál...
2012. aug. 13. 16:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Nincs olyan mágia amivel a másik tudatának integritásába bele tudnál kontárkodni. Ha mégis ezt akarod akkor rettenetesen önző ember vagy. Ha nem változtatsz, akkor ugyanez lesz a gondod a következő kapcsolatoddal is, amíg meg nem tanulod a leckét.
2012. aug. 13. 16:29
 19/24 anonim ***** válasza:
6%
Én a csaj helyében nem foglalkoznék veled többet. 3 éve vagyok házas, de a férjem a megismerkedésünk első pillanatától támogatott, bármit is találtam ki, amivel foglalkozni akartam.... ahogy én is támogattam őt. Hidd el nem fogsz már megváltozni, a lánynak meg csak szenvedés lesz ha újra összejön veled. Sajnálom, hogy ezt írom, de ez az igazság.
2012. aug. 13. 17:25
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
Igaza van annak a válaszadónak aki azt írta, hogy a szabad akaratában is korlátozni akarod (ő dönti el, hogy mit akar veled kezdeni).... de biztos megváltoztál... aha.....
2012. aug. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!