Tud nekem mágus segíteni? Elhagyott a nőm, de én őt akarom
Már lassan két éve vagyok együtt a barátnőmmel és sajnos most jött el nála az a pont hogy nem bírja tovább velem mert sajnos én sokszor tiltottam tőle dolgokat pl:ne vegyen fel magassarkút, ne járjon el lovagolni és még sorolhatnám. Az utolsó nap amikor még együtt voltunk tök jó volt minden, nagyon jól éreztük magunkat, majd mire jött volna a következő találkozó, mondta hogy neki idő kell mert ő ezt nem bírja tovább.1hét mosoly szünet volt és felhívott hogy vége.Sikerült ezek utánn egy találkozót összehozni megbocsájtott,de mondta nekem hogy most egyedül akar lenni mert szeretne újra önmaga lenni.
Szeretnék vele lenni és hibáimat jóvátenni.
Idióta hülye vagy, ha szeretsz valakit akkor nem tiltod neki hogy azt tegye amit akar, hanem támogatod benne.
Ilyen pasi senkinek nem kéne. Talán ha megváltozol és bocsánatot kérsz, akkor még lehet esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!