Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki asztrális utazáson vett...

Aki asztrális utazáson vett részt, vagy nyitva a harmadik szeme miket látott?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy miket élt meg, és hogy pontosan mik ezek a dolgok, minden tapasztalatra kínáncsi vagyok !

Szkeptikusok és olyanok akik nem léptek ki még a testükből, vagy nem látnak semmit, csak érzékelik, azok véleménye nem nagyon érdekel !

2012. aug. 3. 17:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Racionalista világban élünk, attól még miért lenne idiótaság hinni ezekben? A kereszténységben is 2 milliárd ember hisz, ami ugyan ennyire ezoterikus, ha lélek, és ehhez hasonló dolgokból indulunk ki, tehát te a világ 40%-t lehülyézted? Gratulálok! :) Tehát amit te hiszel, csak az lehet az igaz... Tipikus önző gondolkodás !
2012. aug. 3. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
A keresztény hit is azért született meg régen, hogy tudják manipulálni az embereket. Az ilyen asztárlis utazás, vonzás törvénye, meg egyéb ezoterikus dolgok is ezért jöttek létre. Nem én röhögök legjobban rajtatok, hanem azok akik kitalálták ezeket.
2012. aug. 3. 21:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy én nem az ilyen ezotériában hiszek... nem a budapest tv István a jós képernyőn keresztül gyógyító erejében hiszek... Materialista voltam 10 éven keresztül körülbelül ! Aztán elkezdett érdekelni a dolog, azért hogy megcáfoljam, de történt pár különös dolog, azóta érdekelnek ezek !
2012. aug. 3. 21:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem kell kérdező felvenni a kesztyűt olyanoktól, akik gondolkodása bedobozolt, szűk-látókörű és csak azt hiszik el amit másoknak köszönhetően bemagoltak anélkül, hogy néha gondolkodnának is.

Ma a test-elhagyás képessége igaz, megvalósítható. De csak a ha a test energetikailag legyengül. Vagy normális estben gyermekkorban mutatkozik először és azt használja is az illető valamilyen okból, elég gyakran- akkor fellazul a lélek energiának szálrajzolata és ahogy növekszik a test a lélek is vele növekszik de fellazult állapotú marad örökre.

De ne használd azt a kifejezést, hogy asztrál ez butaság egy hindu fényszekta maradványa ahol a legtöbb agyonéhezett ember már elmebeteggé vált eleve ahhoz, hogy azoknak bármiféle írásos emlékét elhinni lehetne.Ezért6 nem igaz a harmadik szem se!, és az aura se! amit a hindu tanít.

A kilépés vagy kivágódás"a testből sokkal jellemzőbb rá.

Ahhoz hogy megérteni tudja valaki miképp is történhet meg ilyesmi ahhoz ismerni kell legelőször is azt mi a lélek a testben-- akkor nem fog minden babonaságot elhinni utána.

tudod két lélek energia szálrendszer van az életben az orvosok ismerik is de még mindig nem értik és vizsgálják. Az egyik az idegrendszer energia szálrendszer amely szigetelt vezetékben hálózza be a testet majd vissz-visszatér az agyba és összeköttetéseket teremt az agy neuronjai között. Ez a Test-lélek töltése pozitív és halandó, a testtel egy időben. Az agy nem több, mint memória és egy központi vezérlőegység.

A másik lélek energia szálrendszert szintén ismeri az orvostudomány sőt, az ember is 5000 éve. Ezt nevezték el a kínaiak meridiánoknak és azóta is tűvel szurkálják. ez vezeték nélkül hálózza be a testet töltése negatív.

azok a pontok amiket a kínaiak rajta szurkálgatnak azok test-pontok, csatornák le a testbe-- ezért használható gyógyításra HA csak, jó helyre szurkálnak! Mivel nagyon ritka képesség az is hogy ezeket a energia szálakat valaki érzékelni legyen képes.-- általában az ujjukkal araszolgatnak az akupunktúrások-- holott minden emberi testméret különböző, tehát az hogy egy arasznyira van egy pont pl a bokától az nem jelenti azt hogy az illetőnek is ott van a pont mivel rövidebb vagy hosszabb a lába és a bokája-- ezért nem értik a nyugati orvosok, mert vagy sikerül és meggyógyul egy ember, - amíg egy másik már nem, mert nem egyforma a testméretük.-- de hát ezzel sincsenek tisztába, mert nincs hozzá még érzékelő műszer!

Na most azért nem igaz csak sóder az aura, mert ezeknél a testpontoknál lefércelődik a testhez, minden egyes lélek energia szál. Ami pedig esetleg látható mostani műszerekkel az nem több, mint teljes energetikai és hőkisugárzása a testnek amely nem olyan nagy, mint ahogy sóderolják.

Ezen a lélek szálrendszeren születik az érzelmi feszültségű gondolat ami a testcsatornákon keresztül befordul a testbe, a hozzátartozó test-energiának a szinapszisához, ahol érintkeznek, infót cserélnek és kisülnek. Igy képes visszahatni a lélek energia gondolata a test működésére. S igy képesek (ha jó helyre szúrják azt a tűt!?)gyógyítani egy-két tű beszúrásával és annak energia csökkentő vagy fokozó hatásával.

Hasonlóan működnek az érzékszervek is a bejutott képi hang vagy érzéseket átalakítja elektromos impulzusokká és elraktározódik az agyi idegsejtekbe- memóriába.

Ahhoz hogy a gondolati-lélek eltávozni tudjon a testtől, ahhoz vagy gyengének kell lennie a test-energiának, vagy az akupontok test-csatornáinak kell gyengévé válnia valamilyen ok miatt, és a lélek energiának ehhez nagyon erősnek kell lennie, de már gyermekkortól kezdve így fejlődik ki fokozatosan egy természetes test-elhagyásnak a képessége.

amit a hinduk művelnek hogy éheznek az egy bődületes ostobaság-- részben elmebajt okoz az éhezés másrészt csontsoványak az idióták és bármikor bele is pusztulhatnak, mert az egész test-energiájának, nem szabad legyengülni.Főleg nem az agynak! az éhezéstől viszont az is gyengévé lesz. -- koma állapotot, Alzheimer-kort, elmezavart és halált okozhat!

Szóval nem szabad elhinni azt akik azt sóderolják, hogy csak úgy ülnek törökülésben és meditálnak és már is léptek-- nem igaz-- olvastam több ilyen leírás és csak hazugságok.

2013. szept. 13. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:

A kérdésedre még válaszolva. Harmadik szem ahogy re írtad.

Nem létezik semmiféle szem. A csakrákat érzékelte valaki régen a testközépen mint energia pontokat de az amit érzékelt, az semmi ahhoz képes számszerűen, amennyi energia pont van a testközépen végig.Az öreg kínai viszont mindet érzékelte. ez is egyfajta képessége az embernek de ez is ritka. Általában csak az egész test energia kisugárzását érzékelik, még a gyógyítgatók is!

Az hogy a figyelem a homlokunkra koncentrálódik az inkább az orvosi nyelvben a homloklebeny, amely sokkal nagyobb mint az az akármi csakra.

aztán amiért azt szoktam írni hogy a legtöbb elmesélő csak sóderol, amikor azt állítja kilépett a testéből, egyrészt mert ülve a lélek nem teszi meg!

A másik azt sehol nem írták le,és senki nem mesélte, hogy az oly gyakori kilépésének, milyen életre veszélyes következményei lettek utána!

Én se tudtam mind addig amíg életveszélyes állapotban be nem szállítottak Budán a szívsebészetre hogy megműtenek. A előtte való nagyobb vizsgálatnál az orvosok ledöbbentek, mert egy hibátlan szívet és egészséges ereket találtak, nem volt mit műteni, és nem értették hogy akkor miért nem akar működni?

Akkor jöttem rá én is sok év után, hogy azért kerültem ilyen állapotba, mert a lélek a sok-sok kilépés miatt függetlenítette magát!!

Ez talán különös megfogalmazás, hisz a lélek egy velünk-- igen amikor élünk miénk az Énünkké a gondolata z érzései a léleknek egy vagyunk vele-- a lélek csak vigyázz reánk és halk gondolatként esetleg figyelmeztet bennünket, megérzéseinket ő produkálja.

Volt aki kigúnyolt amikor azt írtam a fénysebességgel száguldja át a földünket-- pedig így igaz-- DE ettől egyrészt nagyon erőssé válik, még nyitottabbá, még önállóbbá és szinte mindenbe beleérzővé először csak a lélek amikor kilép-- aztán viszont maga az ÉN is amikor a testben van a lélek. Ami azt is jelenti, hogy lehettem buszon, vagy boltban sorban állva vagy a klinikai ágy mellett ahol dolgoztam a valóságban is beleéreztem minden emberi testbe és gondolatokba-- ráadásul mindenhol NYÚLKÁLT, gyógyított. Akár milyen messze volt tőlem akár a föld alatt valaki azt is megéreztem, ha félt, meghallottam a jajgatást ha kiabált dörömbölt segítségért-- még álomból is felébredtem és húss már ott is voltam... ja akartam, ha nem akartam!!

Akkor az Én-em nem számított, mert a lélek ha túl sokat tud már, egyszerűen önállósítja magát, mint ja istennek képzelné magát és gyógyít lépten-nyomon mintha ezt valamiféle sikerélménynek venné! Miközben elfelejtkezik a saját testéről és arról a parányi hangról, amely ott van mindig vele amikor kilép, az ÉN hangjáról az Én érzéseiről, az én vágyairól-- nem véletlen az hogy 10 kilépésből csak 1-2 szer jutottam oda, ahova ÉN"" szerettem volna menni!

Csak azért élek ma, mert visszaadtam a szívemmel való leszázalékolást, mivel úgy se tudtak segíteni rajtam a pirulák. Elvonultam minden embertől távol és önmagam kezdtem gyógyítani és erősítettem fel a szívemet aminek egy-két évet adtak csak az orvosok--1987-ben!

2013. szept. 13. 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:

12/

Tudod részben igazad van, valóban a vallások, egytől-egyig sok marhaságot, babonaságot is összeirkált-- azokat az elmondásokat kiegészítve, amit egy-egy ember vagy valóban átélt és elmesélt a kevés értésével, vagy nem élt át csak kitalált-- ezt mindig a kornak, a hatalomnak, akkori törvényeknek megfelelően meg is fogalmazták a vallásos könyvek írói.

De azért éltek mindig valahol különleges képességgel emberek-- ezek is épp olyan képességek mint az hogy valaki jó vadász, vagy kőfaragó volt-- igy lehettek a gyógyítók és sámánok vagy varázslók és használták a képességüket. Csak mivel nem értették még, igy született meg a miszticizmus, a szellemvilágban valóhit-- mivel azt gondolták, hogy a képességüket egy szellem segítségének köszönhetik.

S ez a képzet szellemvilág gyűrűzött be a vallásos szövegekbe is, s végül egyre nagyobb létszámuk lett!

2013. szept. 13. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Huhhhh, Emberek, ez nem így van ám :

" ...ma a test-elhagyás képessége igaz, megvalósítható. De csak a ha a test energetikailag legyengül.... "

2015. febr. 9. 05:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Még egy fontos dolog !

Felkészületlenül soha, semmit ne tegyetek. Nagyon-nagyon nézzetek utánna a várható következményeknek !!!!

2015. febr. 9. 05:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Szóval nem csak legyengülés árán ....
2015. febr. 9. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!