Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítséget kérnék! Hogy tudom...

Segítséget kérnék! Hogy tudom magam megvédeni a vámpírok ellen? Pl: növény, kristály vagy mivel? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 17:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
A normális válasz azt jelenti, hogy beszállunk a játékodba és úgy teszünk, mintha a vámpírok léteznének?
2012. aug. 1. 01:19
 22/35 anonim ***** válasza:
Igen,szerintem is pont ezt értette a normális válasz alatt.
2012. aug. 1. 11:25
 23/35 anonim ***** válasza:

"Edward nem vámpír, hanem csillámvámpír. A kettő nem ugyanaz."

Csillámvámpír??!az olyan,mint a csillámpóni?

2012. aug. 1. 11:27
 24/35 anonim ***** válasza:
Olyasmi, közeli rokonságban állnak egymással.
2012. aug. 1. 11:40
 25/35 A kérdező kommentje:
Mi az a csillámvámpír????
2012. aug. 2. 12:59
 26/35 anonim ***** válasza:

csillámvámpír: [link]

normális vámpír: [link]

2012. aug. 2. 13:09
 27/35 anonim ***** válasza:
A csillámvámpír csillog mint a gyémánt ha napfény éri (asszem,de ez csa a twilghtban van).
2012. aug. 2. 19:27
 28/35 Won ***** válasza:
Nah témánál vagyunk.... :)
2012. aug. 2. 20:02
 29/35 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert van egy kor ami felett csak az orvos segít. Szerintem az a nemnormális ha erre valaki komolyan válaszol. Nem léteznek vámpírok! Sok volt az esti The Vampire Diaries.
2012. aug. 2. 22:48
 30/35 hanusch válasza:
Én úgy tudom hogy a vámpír(azaz vérszívó) eleinte a kegyetlen emberekre értették és így ábrázolták őket. Mikor valaki kegyetlensége miadt meghal valaki akkor a hozzátartozói nem nyugodhatnak míg meg nem bosszulják(megharapja őket). Ez szerintem elég hihető magyarázat a vámpírmítoszok kialakulására. Egyébként úgy tudom hogy a legősibb "módszer" a foghagyma (nykba, szájba, házban felaggatva meg ahova fér).
2012. aug. 4. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!