Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Segítséget kérnék! Hogy tudom...

Segítséget kérnék! Hogy tudom magam megvédeni a vámpírok ellen? Pl: növény, kristály vagy mivel? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 17:05
1 2 3 4
 11/35 Lilith1994 ***** válasza:
És mi van ha komolyan gondolta?
2012. júl. 25. 14:19
 12/35 A kérdező kommentje:
amúgy egy pár ember bekaphatja aki normálisat írt annak köszi :D
2012. júl. 25. 15:35
 13/35 anonim válasza:

A nagy szakértőknek, akik meg vannak győződve róla, hogy vámpírok márpedig biztos hogy nem léteznek: A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka. Szerintem nem véletlenül jelent meg a föld különböző részein a mitológiában ez a lény, meglepően hasonló, egybehangzó leírással. Valószínűleg már találtak vámpírra utaló nyomot, esetleg élő egyedet is, csak nem reklámozzák. Olyan, mint a földönkívüliek, róluk is tudnak felsőbb körökben, kapcsolatban is állnak velük, de nem hozzák nyilvánosságra. Gondolj bele, mekkora közpánik lenne ha kiderülne, hogy a világ vezetői haverkodnak a földönkívüliekkel, illetve hogy vámpírok, és egyéb "természetfeletti" - azért írtam idézőjelbe, mert attól hogy valamit nem ismerünk, még nem biztos hogy természetfeletti, lehet hogy csak szimplán nem szénalapú életforma, más életmódot él, mással táplálkozik. A földön sem csak szénalapú élőlény létezik, ezt is csak nemrég fedezték fel, és amíg nem ismerik a Föld minden apró szegletét, nem állíthatod biztosra hogy nem élnek - lények.

A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, reméld, hogy nem találkozol eggyel sem. :)

2012. júl. 31. 07:03
 14/35 anonim válasza:

Igen,veled kell egyet értenem!Azért mert valamire nincs bizonyíték,az még nem biztos,hogy nem létezik.

Szerintem léteznek,de biztosan nem köztünk sétálva.Elbújva,sötétben élhetnek.Csak kevés van belőlük és egyáltalán nem vidám és romantikus az életük,mint a könyvek szerint.Ezért is húznak sok párhuzamot velük és a denevérekkel.Nappal elbújnak a sötétbe,éjjel vadásznak-van is olyan denevérfaj amelyik vérrel táplálkozik,ultrahanggal tájékozódnak,ami az emberi fül számára mint tudjuk,nem hallható-innét a jó vámpírhallásról szóló történetek.Tudnak repülni,nincs szükségük emberi ételre és éjszaka élnek.Ez önmagában elég a róluk kialakított romantikus képhez.

Ami viszont biztosan legenda,az a halhatatlanságuk.Meg tudnak halni és még csak különleges fegyver sem kell hozzá.A napfény is valószínüleg csak a szemüket bántja.

Visszakanyarodva a magyar történelemhez.Drakula legenda:Eredeti neve Vlad Thepes volt.Az akkor még szláv-román-ukránok lakta Erdély(Transilvánia)területén élő földesúr volt.Barbár ősi szokásukhoz híven ittak a legyőzött ellenség véréből,hogy az ereje átjárja őket.A sárkány lovagrend tagja volt,ami latinul Dracho-t jelent:innét a Drakula elnevezés.

Egyébként személyes meggyőződésem,hogy Báthory Erzsébet is vámpír volt.Szűzek vérében fürdött,hogy szép legyen,ezt tartották róla.De ivott a vérükből,hogy erős és fiatal maradjon.A szüzek vére egyébként sok legendában fellelhető,nem véletlenül.Különleges erőt ad,mert még tiszta.

Még folytathatnám az összefüggések és furcsaságok elemezgetését,de egy biztos,évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget:vajon léteznek-e vámpírok?

2012. júl. 31. 09:27
 15/35 anonim ***** válasza:
come with me in the twájlájt!!! Bármennyire is fáj az utolsó 2nek, vámpírok nem léteznek. Az emberek akkoriban sok mindent kitaláltak. Vámpír denevér viszont létezik, de az meg inkább állatok vérét szívja.
2012. júl. 31. 10:51
 16/35 Won ***** válasza:

"A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka."

Ez nagyon igaz :)

Nekem is, amikor próbálnak avval jönni, hogy bizonyítsd be így, meg úgy, én csak annyit mondok, hogy bizonyítsd be te, hogy nem így van.

2012. júl. 31. 14:49
 17/35 tomy88trance ***** válasza:
Ha,hiszel benne akkor léteznek,ha nem hiszel benne akkor nem, ez is olyasmi mint a szellem kérdés, aki hisz benne az általában találkozik is vele, aki nem az meg nem ,és még sok más példát is írhatnék ,de nem teszem. Egyébként,ha a filmeket vesszük alapul akkor fokhagymafüzér és kereszt, vagy ezüst kereszt ,vagy ezüst töltény ,vagy láng. A kérdésedre tehát a válasz,ne higgy bennük és akkor nem kell megvédened magad :)
2012. júl. 31. 18:03
 18/35 anonim ***** válasza:
"hiszel benne akkor léteznek,ha nem hiszel benne akkor nem" Ez nem így van. Fogadd el kisangyalom(gondolom lány vagy), hogy ez itt nem a tvájlájt. Bizonyítsam be, hogy nem léteznek? Drakula gróf létezett, de ember volt. Szörnyűségeket csinált, ezért az emberek kitalálták, hogy biztos egy gonosz lény és kitaláltak dolgokat vele kapcsolatban.
2012. júl. 31. 18:15
 19/35 A kérdező kommentje:
köszönöm egy pár embernek aki normálisat írt :)
2012. júl. 31. 19:38
 20/35 A kérdező kommentje:
és az utolsónak mondom h nem vok a kisangyalod :)
2012. júl. 31. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!