Hogyan tudja a lelkét eladni az ördögnek az ember?
Tudom, már régi a kérdés, de azért egy valamire válaszolok: valaki írta, hogy ha ördögöt lehet idézni, Istent miért nem. hát elmondom hogy lehet. Na nem úgy hogy füstölôt meg ilyen szarokat gyújtunk azt' majd megjelenik és beszélgettek. Nagyon nem. Ha imádkozol hozzá akkor megérzed a szeretetét, érezni fogod hogy ô létezik és OTT van és meghallgat. Ennyit az idézésrôl.
Ördögöt is gondolom hasonlóképp lehet (igaz, nem tudhatom, nem értek az ördögökhöz mert nem vagyok sátánista). Elhiszed hogy jelen van, hogy létezik és elmondod amit el akarsz. Csak nyilván nem béke meg szeretet lesz benned (mint egy ima után) hanem pont az ellentéte. az ilyen ördög/ démon idézgetéseknek a következményeit meg vállalnod kell. Hogy hogyan adhatod el nekik a lelkedet, azt nem tudom de nem is érdekel. Komolyan, nem értem az embereket...
(Remélem azért ezt valaki olvassa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!