Hogyan tudja a lelkét eladni az ördögnek az ember?
nem szoktam másokra irigy lenni a haragom nem ebből származik hanem boldogtalan vagyok a jóra való restséget szintén nem tudhatod attól, hogy engem hidegen hagy mások halála akit nem ismerek és viccesnek tartok az nem jelenti azt, hogy másokon ne akarnék vagy ne tudnék vagy nem szoktam segíteni csak úgy semmi viszonzást várva... kapzsi sem vagyok úgy érzem mindenkinek joga van a boldogsághoz én csak vidám boldog életet akarok pénzt sem kérnék érte sőt semmi extrát ez nem hiszem h kapzsiság lenne
nagyon faszául félre tudtok lövöldözni ti úgymond isten szolgái nagyon furcsa h sokszor az áldozatot akarjátok bűnösként bemutatni mint ahogy tetted
önzőnek kell lenni, tele vágyakkal: az egyenes út hozzá
sokat kell hazudni (pl. magasztos dolgokról, istenről, szeretetről)
De most jöttem rá a válaszra
Legyél öngyilkos és menten elé kerülsz.
"Ha meghalsz örökké szenvedni fogsz ! Ezt akarod ?"
én a mostani szenvedéseimnek akarok véget vetni tulajdonképpen gyerekkorom óta e van most akkor te miről is beszélsz akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!