Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen varázslattal juthatnék...

Milyen varázslattal juthatnék pénzhez?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 18:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Előző, nem tudom, hogy csak szórakozásból írsz ilyen hülyeségeket, vagy te magad is elhiszed.
2012. júl. 23. 23:37
 12/34 anonim ***** válasza:
45%
Ami neked hülyeség, az másnak valósága. De köszi hogy véleményeztél. Jól esik ha lehülyéznek, tényleg.
2012. júl. 23. 23:47
 13/34 anonim ***** válasza:
50%
Szóval valakinek a képzelt dolgok a valóság. Ez miért jó?
2012. júl. 24. 00:50
 14/34 anonim ***** válasza:
45%
Nem a képzelt dolog a valóság, csak te gondolod úgy, hogy ezt csak képzeli. Neked talán csak a képzeletedben léteznek ezek a dolgok, de másnak kézzel foghatóak. Remélem látod a különbséget a kettő között.
2012. júl. 24. 08:32
 15/34 Won ***** válasza:
Ezáltal válhat igazán valósággá.
2012. júl. 24. 09:13
 16/34 anonim ***** válasza:
Ez sosem lesz valós és kézzel fogható akármennyire szeretnéd. Nem tudom, hogy ezzel csak engem akarsz becsapni vagy magadat is.
2012. júl. 24. 09:45
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem akarlak becsapni, nem szoktam hazudni. Mert minek? Viszont számomra kézzel fogható valóság az amit te a képzeletem szüleményének tartasz, mert bebizonyítottam magamnak. Nem eget rengető csodákról beszélek, hanem kicsi, de egyértelmű dolgokról. De ez bőven elég bizonyíték számomra. Téged pedig az eget rengető csodák sem győznének meg. tehát nincs miről vitatkoznunk.
2012. júl. 24. 11:16
 18/34 anonim ***** válasza:
Eget rengető csodák, sőt csodák sem léteznek, nincs rá bizonyíték, ahogy neked sincs. Az egy más dolog, hogy el akarod hitetni mással, vagy talán saját magaddal, hogy léteznek.
2012. júl. 24. 11:22
 19/34 anonim ***** válasza:
Mint mondtam nem csodákról beszélünk, és nem akarom veled elhitetni, magammal meg pláne nem, mert számomra ez nem hit kérdése, hanem tény. Kézzel fogható valóság, ugyanúgy, mint neked a hétköznapi dolgaid. Nekem nincs rá szükségem hogy győzködjem magam, vagy higgyek benne, mert láttam, hallottam, éreztem. Ha pedig másnak nincs okom hazudni, akkor magamnak sincs. Díjaznám a gesztust részedről ha nem néznél hülyének, és nem neveznél hazugnak. Ember vagyok, még akkor is, ha itt csak egy nick, meg néhány sor komment. Ugyanúgy rosszul esik, mint ha a szemembe mondanád. Köszi:)
2012. júl. 24. 11:56
 20/34 anonim ***** válasza:
Itt most nem az a gondom, hogy a kitalált világodban élsz, hanem az, hogy a kérdezővel, akinek gondjai vannak, elhiteted, hogy létezik a pénz vonzás. Arra nem gondolsz, hogy ezzel lehet tönkreteszed az életét? Igaz, hogy azt mondod ne csinálja, de ezzel is csak elhiteted vele, hogy létezik ilyen.
2012. júl. 24. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!