Hogyan lehet vkit klónozni vmilyen varázslattal? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 21:12
3/15 anonim válasza:
Már hogyne lehetne. Egy azerbajdzsáni egyetemen kifejlesztettek egy úgynevezett fantom erők varázslatot amit ha megtanul az ember a megfelelő kí energia használatával és a varázsigével könnyedén létrehozhatsz egy klónt. Bár nem vagyok benne biztos de úgytudom hogy hamarosan Roxfortban is bekerül a tananyagba.
4/15 anonim válasza:
Vagy ez a nap kérdése vagy én gondolom úgy, hogy az emberi fajnak sokkal értelmesebbnek kéne lennie, mint amilyen.
Egyébként nem lehet varázslattal (wft?) klónozni senkit. Ha jól tudom állatot már klónoznak (NEM varázslattal), embert még nem.
7/15 anonim válasza:
Én a varázsrudammal már kétszer klónoztam magam! A varázsige pedig a következő volt: "Fenébe elszakadt a gumi!"
8/15 anonim válasza:
Varázsital kell hozzá, amit úgy hívnak, abszint. Iszol belőle egy kicsit, utána minden emberből hirtelen kettő lesz.
9/15 Pietrosol válasza:
Szia!
Növényeket tudsz klónozni!A varázslat neve dugványozás és bujtás!
10/15 anonim válasza:
Szia!
A klónozással egy nagyon különleges mágiafajta foglalkozik, amit úgy hívnak, hogy genetika! Állítólag nagyon hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!