Hogyan lehet vkit klónozni vmilyen varázslattal? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 21:12
11/15 anonim válasza:
Én nekem sikerült !!! Már 10 klónom keresi nekem a pénzt. :D A Mágia pénzt hoz ! Ajánlom a [link] Hogyha szerencséd van ,csak megakarod venni, ha megszívtad akkor megveszed :DDD
12/15 anonim válasza:
Hogyne lehetne már. Várj, megenergetizállak, utána lesz különleges képességed, azonban ezt csak és kizárólag a tőlem megvásárolható különleges varázs tölgyfa bottal tudod használni. A bot ára csak most, 99.990ft helyett mindössze 59.990ft. Csak ma. Hívj gyorsan! A bot mellé jár egy ajándék varázsigekönyv is, ami azonban a klónozás varázslatát nem tartalmazza, mert azt csak nyírfa varázsbottal lehet végrehajtani, amit azonban most még kedvezményesebb áron adok. 167.990ft helyett mindössze csak 113.990ft, ha még MA! megrendeled. De kell hozzá a tölgyfa várzsbot is, anélkül nem működik. Ha mindkettőt együtt megrendeled, akkor pedig nagyon de nagyon kedvezményes áron, mindössze 150.990ft-ért a tied lehet. Ajándékba jár hozzá a két varázsige könyv is, és egy varázslósisak, exkluzív, "donkey" felirattal, mely még világít is! Rendeld meg még ma!
13/15 anonim válasza:
Nem Azerbajdzsánban, hanem Kirgizisztánban. Tegnap mutatták a TV-ben. A többi igaz. Figyelj jobban.
14/15 Knapp válasza:
Elvileg a "nem" lenne a válaszom, de olyan gyorsan szaporodnak a hülyék, hogy az elbizonytalanít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!