A szellemek, asztrál lények milyen anyagtestből vannak?
Tudjuk, hogy átmennek a falon és átmennek az asztráltéren is, de nem tudni hogy miből vannak, hiszen fényesek, tehát megnyílvánulnak e anyagi világba is.
Szerintem ez egy finomrezgés, ami nem anyagi, de érintkezve az anyaggal az atomokat megrezegtetve fénykibocsájtásra készteti és ezért látjuk fényesen.
Te mint okkultitsa szakértő mit szólsz ehhez ? Szerintem ezekről többet tudsz mint én, oszd meg ide kérlek ! Szkeptikusok kíméljenek és trollok is.
Kérdező, Te sejted melyik kísérletet emlegetem?
Örülök, hogy végre akadt valaki aki nem veti el ezeknek a jelenségeknek a lehetőségét és még a fizikához is ért :)
19-ces mondtam, hogy idióták ne válaszoljanak. Bár, mivel te az vagy így fel sem foghattad ezt :D.
20-as te még olvasni sem tudsz és nem csak szánalmas hanem béna is vagy !
22-es "Miért vagyok ennyire buta?"
Annak születtél.
# 23/23 Köszönöm az ÉRTELMES ÉS UGYANOLYAN HASZNOS hozzászólásodat !
Igen, ismerem a kétréses kísérletet, ott ha biztosak vagyunk abban hogy egyszerre csak egy darab elektron hagyja egy a forrást akkor is kirajzolódik a hullámokra jellemző interferencia kép, azaz részecskék tudják hova kell megérkezniük !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!