Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A szellemek, asztrál lények...

A szellemek, asztrál lények milyen anyagtestből vannak?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy átmennek a falon és átmennek az asztráltéren is, de nem tudni hogy miből vannak, hiszen fényesek, tehát megnyílvánulnak e anyagi világba is.

Szerintem ez egy finomrezgés, ami nem anyagi, de érintkezve az anyaggal az atomokat megrezegtetve fénykibocsájtásra készteti és ezért látjuk fényesen.

Te mint okkultitsa szakértő mit szólsz ehhez ? Szerintem ezekről többet tudsz mint én, oszd meg ide kérlek ! Szkeptikusok kíméljenek és trollok is.

2012. júl. 12. 17:27
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
én* És gratulálok hogy ez a legnagyobb problémád. Inkább ezt tetted volna fel : Miért vagyok ennyire buta?
2012. júl. 12. 21:10
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, Te sejted melyik kísérletet emlegetem?

Örülök, hogy végre akadt valaki aki nem veti el ezeknek a jelenségeknek a lehetőségét és még a fizikához is ért :)

2012. júl. 12. 21:11
 23/25 A kérdező kommentje:

19-ces mondtam, hogy idióták ne válaszoljanak. Bár, mivel te az vagy így fel sem foghattad ezt :D.

20-as te még olvasni sem tudsz és nem csak szánalmas hanem béna is vagy !

22-es "Miért vagyok ennyire buta?"

Annak születtél.

# 23/23 Köszönöm az ÉRTELMES ÉS UGYANOLYAN HASZNOS hozzászólásodat !

Igen, ismerem a kétréses kísérletet, ott ha biztosak vagyunk abban hogy egyszerre csak egy darab elektron hagyja egy a forrást akkor is kirajzolódik a hullámokra jellemző interferencia kép, azaz részecskék tudják hova kell megérkezniük !

2012. júl. 12. 21:17
 24/25 anonim válasza:
ÁÁÁ ez már fáj. Hogy lehetsz ekkora majom??:D Minden baromságban hinni kell,nincs más dolgo. Látam nem vitted sokra hát ezek után nem is fogod . Még a reptoidokba is hiszel?:D
2012. júl. 12. 22:16
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez fizika, a kétréses kísérlet. Ez nem hit hanem tény kérdése ! És írtam, hogy ne írjanak ide idióták. Mi a túrónak írsz ide.
2012. júl. 12. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!