Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy legyek Boszorkány?

Atomanti19 kérdése:

Hogy legyek Boszorkány?

Figyelt kérdés

lenne egy pár kérdésem:

1. boszorkány bárkiből lehet vagy születni kell hozzá?

2. honnan szerezzek jó könyveket? vagy tudtok linkeket küldeni?

3. mi kell hogy boszorkány legyek?

előre is köszönök minden normális választ

#ezotéria #boszorkányság #varázslat #hogy legyek boszorkány?
2012. júl. 11. 01:20
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
menj el az roxfortba
2012. okt. 18. 14:07
 32/34 Mellár Laci válasza:

Figyelj leírom röviden, kedves kérdező!

Boszorkánynak valóban ki lehet tanulni. De ez nagyon veszélyes, ezért is hagyták abba az emberek a boszorkányságot, mert nagyon veszélyes. Valóban kilehet tanulni mindenféle kisebb bűbájokat, de ezeknek mindenképp néz utána. Pl. könyvtárban. De semmikép se a neten, mert ott hülyeségeket írnak, engem nagyon nem izgat ez a boszorkányság, de ha már annyira kiváncsi voltál leírtam.

Ezt ne úgy képzeld el mint pl. a Harry Potterba, mert ez teljesen más. Előre szólok!

Ja egy jótanács! Inkább boszorkányságot tanulj, mint, hogy szellemidézést, mert hiddel ha megteremtenél egy szellemet, az az életed legnagyobb hibája lesz!!

2012. nov. 1. 18:54
 33/34 Pali1977 ***** válasza:
Én is csak ezt tudom ajánlani, tanulj olvass, meditálj, és ha adsz nekem egy email címet, adok neked könyvet is :)
2012. dec. 5. 09:52
 34/34 Timi Simon válasza:
Kedves kérdező, előbb tisztázd le magadban a fogalmat, mivel már a kérdésből is látszik hogy nem igazán vagy vele tisztában. Olvass sokat, aztán a rengeteg infóból ki lehet szűrni az igazságot. (ne sci-fi könyvekből) Ajánlani tudom a wicca vallásról szóló könyveket, oldalakat. Aztán eldőlik hogy ebbe az irányzatba kell tovább haladj, vagy sem, mivel ez az út nem egyszerű, de szép, és békés!
2014. júl. 30. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!