Atomanti19 kérdése:
Hogy legyek Boszorkány?
Figyelt kérdés
lenne egy pár kérdésem:
1. boszorkány bárkiből lehet vagy születni kell hozzá?
2. honnan szerezzek jó könyveket? vagy tudtok linkeket küldeni?
3. mi kell hogy boszorkány legyek?
előre is köszönök minden normális választ
2012. júl. 11. 01:20
21/34 anonim válasza:
Esetleg ez nem érdekel? xD
22/34 anonim válasza:
Remek! Az egyetlen olyan válasz, amely segíti a kérdezőt, meg is köszönte, nulláig le van húzva. Gratulálok!
23/34 anonim válasza:
Igen, mert hülyeség. Boszorkányok nincsenek.
24/34 anonim válasza:
9:53 Látod, ez a szép az ezoban.
Ha ilyen beírást írsz, azért húznak le, ha olyant, akkor amazért. Ha a százalékát valaki lefelé akarja tornázni, akkor ez a tuti hely.
25/34 anonim válasza:
már bocsánat de ezek milyen lebecsmérlő válaszok és azt mivel magyarázzátok hogy ha akarom esik az eső szinte már uralom a természetet!!! ne bosszants fel!!!! 3:-)
26/34 Luccaa válasza:
Veled született adottság, de nem örökletes. Egyfajta ajándéknak tekinthető :) Az energia, a légkor változások, elektromos feszültség mind összefügg ebben a "tudományban".
27/34 anonim válasza:
Igen, jól írtad "tudomány" Én inkább bolondos hobbinak tartom. Boszorkányok nincsenek, de ha ennyire ezt akarjátok játszani ,akkor engem nem zavar. :)
28/34 anonim válasza:
Könyv kell hozzá, energiával foglalkozz.
29/34 anonim válasza:
ha megcsinálod ezeket akkor az lehetsz fogj a kezedbe egy botot és fordulj körbe háromszor ezután vízbe szórjál homokot és idd meg ha minden jól megy akkor következő napra már boszorkány leszel hidd el nekem ez mindig bevál
30/34 anonim válasza:
A boszorkànysàg a legösszetettebb fogalom,de ha nem erőlködsz feleslegesen,előbb-utóbb megmutatkozik,hogy van-e közöd hozzá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!