Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sors idővel tényleg vissza...

A sors idővel tényleg vissza üt arra aki bántott valakit?

Figyelt kérdés
/Átkozódás nélkül/ Tudnátok erre esetleg példát mondani?

2012. júl. 10. 00:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A harmóniatörvény értelmében igen. Persze ez nem csak egy életet ölel fel. Vannak olyan büntetések, amiket a következő életedben kell, hogy elszenvedj az előző hibáid/vétkeid okán.
2012. júl. 10. 12:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem megkért valaki a pénztárnál, hogy had álljon elém mert megy a vonatja...én nem engedtem, mert nem is értettem, hogy mit is akar más különben megengedtem volna, mert nekem nem volt sürgős. Aztán az elöttem lévő megengedte neki. Aztán akit nem engedtem elém mondta hogy én is járjak ugyan igy mint ő. Ez kb 5 éve volt.

1-2 éve akartam venni jegyet, siettem mert a vonat pár perc múlva indult. Megkértem valakit , hoyg had vegyem meg a jegyet mert megy a vonatom, de nem engedte.

AKKOR rögtön eszembe jutott, hogy én sem engedtem meg 5 éve és most pont ugy jártam mint ő

2012. júl. 10. 13:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Történt velem egy olyan dolog eddigi életem során, amit határozottan nem tartok puszta véletlennek. Úgy 5 éve megismerkedtem egy sráccal, együtt is voltunk kb. egy évig. Nekem nyűg volt az egész kapcsolat, mert sose voltam belé szerelmes, azért mentem bele a dologba, mert egyrészt ő nagyon ragaszkodott hozzá, másrészt "megbeszéltem" magammal, hogy rámfér már egy normális pasi a sok idióta után. Ő egy nagyon kedves, rendes okos srác volt és nagyon szerelmes volt belém, míg én csak emberileg szerettem, de az utolsó hónapokban már púp volt szegény a hátamon, el akartam küldeni, de nem volt hozzá a szívem, sajnáltam őt és bűntudatom volt. Aztán végül rászántam magam a szakításra, ő összezuhant eléggé, padlón volt miattam vagy 1 évig biztos. Miután vele szétmentünk, eltelt kb. újabb egy év, amikor hirtelen berobbant valaki az életembe, akibe olyan szerelmes lettem, hogy nem is hittem, hogy létezik ilyen érzés. Éltem a kis életemet, tanultam az egyetemen, dolgoztam, buliztam és akkor jött Ő. Onnantól a feje tetejére állt minden, csak neki, miatta, érte csináltam mindent, csak ő számított igazán. Úgy éreztem, hogy eddig mintha aludtam volna és azzal nyert értelmet minden, hogy vele találkoztam. Szóval el lehet képzelni, mennyire szerettem. Na igen, csak épp ő ezzel nem volt teljesen ugyanígy: kedvelt, szeretett velem lenni, kötődött hozzám, de nem úgy, ahogy én hozzá, vagyis ő nem volt belém igazán szerelmes. Míg ő nekem a világot jelentette én neki egy barátnő voltam, akivel jó együtt lenni, de az se baj, ha épp nem. Vele kb 2 évig voltunk együtt. Egy idő után nőtt a feszültség, mert éreztem, hogy amit ő érez irántam az kevés lesz ahhoz, hogy komolyan együtt tervezhessük a közös jövőt. Szét is mentünk emiatt. Nekem összetörtek az álmaim, úgy éreztem, nélküle semmi vagyok, féltem a holnaptól és közben megszakadt a szívem, hogy a történetünknek vége. Akkor esett le, hogy ezt visszakaptam a sorstól, most én tapasztalom meg azt a fájdalmat, amit a korábbi exem élt meg miattam. Vagyis most én voltam a szerelmes, a kiszolgáltatott, aki sérült. Nekem nagy tanulságul szolgált az eset: az emberek érzéseivel sose szabad játszani: ha tudjuk, hogy nem tudunk valakit boldoggá tenni, mert pl. nem tudjuk olyan szinten viszonozni az érzelmeit, ahogyan ő azt szeretné, nem szabad kapcsolatba bonyolódnunk vele. A korábbi exem azóta azt hiszem, újra boldog, van barátnője, aminek nagyon örülök. És hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem remélem, hogy az exem is megtapasztalja egyszer azt a szenvedést, amin miatta mentem keresztül.
2012. júl. 10. 23:46
 14/21 anonim ***** válasza:
A karma törvénye szerint igen, csak ez a törvény valahogy rám nem vonatkozik. A tapasztalataim alapján, amit 33 éve gyűjtök, ez nincs így. Ma pl kettő idegen ember volt velem ok nélkül tapló, én magamtól nem szoktam másokat sem sértegetni, sem más módon bántani. Alapjában véve nyugodt, kiegyensúlyozott, segítőkész ember vagyok, így ismernek, és mégis ez van. A másodikkal én is az voltam, és szerintem jól tettem. Nem éri meg itt pozitívkodni, mikor ezt kapom vissza, és kész. Ezen kívül ma megkért valaki hogy segítsek neki, hát nem. Eddig ez volt, mindenkinek segítettem, ha tudtam, mostantól ennek vége részemről.
2012. júl. 11. 19:17
 15/21 anonim válasza:
Szerintem igen. Például egy közeli rokonom nagyon rossz dolgokat tett, mindenkit meglopott a faluban, a szüleit kikészítette, élősködött rajtuk és még sorolhatnám. Nemrég nagyon-nagyon beteg lett...
2012. júl. 12. 00:55
 16/21 anonim ***** válasza:
14. vagyok. Lopott, stb, és nagyon beteg lett...ezzel nincsenek kisegítve azok akiket megkárosított...erre próbáltam az előzőben célozni. Nekem is van ilyen rokonom, mindenkit fúrt a háta mögött, kereszbe tett, sokmindent tönkretett, többek között az én családomban is, és beteg lett...na de azt amit ő tönkretett, azt nekem kell helyrehozni, és azzal hogy beteg lett, én pl nem vagyok kisegítve, sőt mégcsak nem is örülök neki, mert nincsenek ilyen hajlamaim. Szóval ő megkapta a "jutalmát", de azok akiket tönkrevágott, azokkal mi van? Plusz több évtizedig csinálta a dolgait, az időt visszatekerni nem lehet...
2012. júl. 12. 07:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Akiket meglopott azokkal mi van? Nos, valószínű ők is ugyan azt követték el, talán egyik előző életükben. Most kapták vissza. A karma annál gyorsabban működik, minél magasabb spirituális szinten van az illető.
2012. júl. 12. 16:04
 18/21 anonim ***** válasza:
17-es. Előző vagyok. 33 éves, és a karmám borzalmas, rengeteg rossz dolog történt velem külső okok miatt ( halálesetek, egyéb dolgok, tehát amikben én nem tudtam sem dönteni, sem más módon befolyásolni). Azt mondod, hogy ezt azért kaptam, mert előző életemben gané voltam. Lehet, és ha így van, örülök neki most már. Nem tudom mit csinálhattam, de az eddigi életem alapján úgy érzem jogos volt. :D Remélem érted mit akarok ezzel mondani. Én itt ebben az életemben csak azt látom, hogy egyik gödörből kimászom, rögtön jön a következő, és mivel fogalmam sincs az előző életbeli bűneimről, azt mondom hurrá, hogy elkövettem őket. Plusz azért pl ha ok nélkül nem úgy viselkedik velem valaki ahogy kéne, kifejezetten élvezem ha arra gondolok, hogy ezt az embert előző életeim egyikében biztos iszonyatosan felképeltem, és persze jön hozzá az is mindjárt( emlékezet hijján) hogy, jaj, és milyen jól is tettem....
2012. júl. 12. 17:05
 19/21 anonim válasza:

Szia

Nos igen, vissza üt, és jogosan!!!

Anyukámnak az első férje kinevette a szomszéd gyerekét mert 100%-os fogyatékos volt, és nemsokára az is lett a nővérem, pedig anyukám nevelte születése óta, nem érdemelte volna ezt mert anyukám az ilyenekre fel nézett mindig is és soha se gunyolta ki, úgy ahogy én se, de vissza térve miutánn nővérem 100% fogyatékos lett, anyukámnak 2 nővére van és annak is a második lánya epilepsziás lett mert kigunyolta, illetve az utánn a másik nővérének is nemsokára született egy lánya és annak is epilepsziás és fogyatékos lett mert kigunyolta a nővérem...Nos nem tudom mit kell kigunyolni az ilyen beteg embereket, de akik ezt teszik azoknál valami nem százas...Szoval vissza szál átkozodás nélkül is, bőven elég a gunyolodás hasonló és az illető is vissza fogja kapni, lehet nem saját magán, lehet a gyerekén, lehet a szülein, ki tudja...A lényeg hogy az ilyen soha se vicc!!!

Bocsánat hogy hozzáírtam ehez a régi témához, csak gondoltam szólok egy-két szót!!!

2014. ápr. 4. 03:06
 20/21 anonim válasza:

Lehet, hogy van benne valami.

Egyik rokonom lányának tönkrement a házassága, mert a nő rettenetesen ivott, és nem tudta letenni a poharat. A válást követően a rokonom mindennek lehordta, sőt, még meg is átkozta az ex-vejét, aki már akkor haldoklott (daganatos volt). Pár hónap múlva a lánya szívelégtelenségben hunyt el. :(

Egy ismerősöm, akivel ugyanazon a településen élünk, gyakorlatilag mindenkit kigúnyolt és kigúnyol a mai napig is, állandóan pletykálkodik, összeugraszt másokat, a főnökét is folyamatosan lelotyózza a háta mögött. A faluban mindenki utálja, és ez nem csak az embereket minősíti. A fentebb említett nő nem egy gyereket pellengérezett ki.. 5 hónappal ezelőtt született meg az unokája, és mostanra derült ki, hogy teljesen vak..

Szóval, lehet, hogy tényleg rejlik némi igazság abban a mondásban, hogy: "Isten nem ver bottal."

2016. jún. 27. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!