A sors idővel tényleg vissza üt arra aki bántott valakit?
Engem megkért valaki a pénztárnál, hogy had álljon elém mert megy a vonatja...én nem engedtem, mert nem is értettem, hogy mit is akar más különben megengedtem volna, mert nekem nem volt sürgős. Aztán az elöttem lévő megengedte neki. Aztán akit nem engedtem elém mondta hogy én is járjak ugyan igy mint ő. Ez kb 5 éve volt.
1-2 éve akartam venni jegyet, siettem mert a vonat pár perc múlva indult. Megkértem valakit , hoyg had vegyem meg a jegyet mert megy a vonatom, de nem engedte.
AKKOR rögtön eszembe jutott, hogy én sem engedtem meg 5 éve és most pont ugy jártam mint ő
Szia
Nos igen, vissza üt, és jogosan!!!
Anyukámnak az első férje kinevette a szomszéd gyerekét mert 100%-os fogyatékos volt, és nemsokára az is lett a nővérem, pedig anyukám nevelte születése óta, nem érdemelte volna ezt mert anyukám az ilyenekre fel nézett mindig is és soha se gunyolta ki, úgy ahogy én se, de vissza térve miutánn nővérem 100% fogyatékos lett, anyukámnak 2 nővére van és annak is a második lánya epilepsziás lett mert kigunyolta, illetve az utánn a másik nővérének is nemsokára született egy lánya és annak is epilepsziás és fogyatékos lett mert kigunyolta a nővérem...Nos nem tudom mit kell kigunyolni az ilyen beteg embereket, de akik ezt teszik azoknál valami nem százas...Szoval vissza szál átkozodás nélkül is, bőven elég a gunyolodás hasonló és az illető is vissza fogja kapni, lehet nem saját magán, lehet a gyerekén, lehet a szülein, ki tudja...A lényeg hogy az ilyen soha se vicc!!!
Bocsánat hogy hozzáírtam ehez a régi témához, csak gondoltam szólok egy-két szót!!!
Lehet, hogy van benne valami.
Egyik rokonom lányának tönkrement a házassága, mert a nő rettenetesen ivott, és nem tudta letenni a poharat. A válást követően a rokonom mindennek lehordta, sőt, még meg is átkozta az ex-vejét, aki már akkor haldoklott (daganatos volt). Pár hónap múlva a lánya szívelégtelenségben hunyt el. :(
Egy ismerősöm, akivel ugyanazon a településen élünk, gyakorlatilag mindenkit kigúnyolt és kigúnyol a mai napig is, állandóan pletykálkodik, összeugraszt másokat, a főnökét is folyamatosan lelotyózza a háta mögött. A faluban mindenki utálja, és ez nem csak az embereket minősíti. A fentebb említett nő nem egy gyereket pellengérezett ki.. 5 hónappal ezelőtt született meg az unokája, és mostanra derült ki, hogy teljesen vak..
Szóval, lehet, hogy tényleg rejlik némi igazság abban a mondásban, hogy: "Isten nem ver bottal."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!