Bevonzás, vagy sors?
Ezotéria hívőket szeretném kérdezni elsősorban.
Egy ideje olvasgatom az ezoterikus irodalmat, és nagyon ellentmondásosnak találom.
Ugye hisznek abban, hogy van karma, és sors, amit be kell teljesíteni, és meg van írva.
Másrészt hisznek az agykontrollban, és a Vonzásban, ami ugye azt jelenti, hogy mi alakítjuk a sorsunkat.
Most akkor mi a helyzet valójában?
Sors van, ami meg van írva, és karma, amit le kell dolgozni, vagy mágiával, agykontrollal be tudjuk vonzani a jót?
Hogy van ez?
Nem mond ellent ez a két dolog egymásnak?
Én sem tudom, hogy igaz-e az agykontroll, vagy sem, vagy igaz-e a Sors törvénye vagy sem.
Csak olvasgattam, és elgondolkodtam, hogy hogy fér meg együtt ez a két látszólag egymásnak ellentmondó dolog?
"Bevonzás, vagy sors?"
E kettő azonos.
Hát, azért nem azonos, mert a Sors, az az, ami meg van írva, és bekövetkezik.
A bevonzás meg az, amit te akarsz bevonzani mindenáron az életedbe. Akkor is, ha nincs a sorsodban elvileg.
"Ugye hisznek abban, hogy van karma, és sors, amit be kell teljesíteni, és meg van írva.
Másrészt hisznek az agykontrollban, és a Vonzásban, ami ugye azt jelenti, hogy mi alakítjuk a sorsunkat."
Egy egyszerű logikai magyarázat:
sors - objektív, kívülről szemlélt dolog, amit te nem látsz, és el van döntve.
szabad akarat - amit te megélsz, szubjektív élményként, és így irányítod a kicsi csónakodat.
Más nézőpont a difi.
A kettő összeegyeztethető, még ha nem is hisz az ember sem a mágiában, sem semmi ezo cuccban. Más kérdés, hogy érdemes-e ezen agyalni valami hasznosabb helyett. ^^
"A bevonzás meg az, amit te akarsz bevonzani mindenáron "
Nem. Mindenkinek van egy erőtere, olyan ez a test körül, mint egy térbeli tetris - ha ismered a jatekot. Azt tudod bevonzani, ami illik a terbeli tetrisbe. Tehat a Sors irja az eroteredet, es az fog hozzad csatlakozni - semenyek vagy emberek -, amik oda vannak irva: ez a bevonzás. Jo is lenne, ha mindenkivel minidg za tortenne, amit akar!:) De ez nem igy van.
A vonzásthangsúlyozó tanítók (=pénzcsinálók) a taszítást hallgatják el.
A rendszer törvénye, hogy
amekkora a vonzás, épp akkora lesz a taszítás is
(ez a létezés minden szintjén igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!