Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti hisztek a cigány átokban?...

Ti hisztek a cigány átokban? Tapasztalat, vélemény?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 20:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Már elnézést, de a cigány átok témája egyáltalán nem rasszista, mint ahogy a cigánykártya, cigányjóslat, cigányzene sem. Az a kérdés, hogy a "cigány szót milyen szöveg és szándékkörnyezetben használják.

Az hogy a cigány átok, jóslat stb. témáról érdeklődni, éppen olyan mintha a woodoo-ról érdeklődne valaki.

Első kérdés inkább annak kéne lenni, hogy "ők" hisznek-e az átkukban. Egy barátnőmet megátkozta egy cigány csaj, de ő fel se vette, hanem nevetve rögtön visszaszólt, hogy "tudod mit?! A tiédet!" A csaj meg hisztériázni kezdett, hogy megátkozták! :)

2012. júl. 11. 10:02
 12/22 Tom Benko ***** válasza:
100%
Amiben hinni kell, az már magában is pszichológiai jelenség. Egyébként nincsenek átkok, csak érzékeny lelkivilágú emberek, akik saját magukat húzzák az ostobaság egyre mélyebb bugyraiba.
2012. júl. 11. 21:58
 13/22 _Random ***** válasza:
56%
Én nem hiszek sem az átokban, se a jóslásban. Csak szerencsében :).
2012. júl. 12. 04:10
 14/22 _Random ***** válasza:
51%
Én nem hiszek sem az átokban, se a jóslásban. Csak a szerencsében :).
2012. júl. 12. 04:13
 15/22 _Random ***** válasza:
51%
Én nem hiszek sem az átokban, se a jóslásban. Csak szerencsében :).
 16/22 _Random ***** válasza:
51%
Én nem hiszek sem az átokban, se a jóslásban. Csak a szerencsében :).
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem kell hinni,ha sokat átkoz be is teljesül. Devecseri lakos vagyok,az iskola közelében van egy bolt Real Familia,és mi mindig a Pizzéria irányából fordulunk be. Akkor már látjuk,hogy ott van-e vagy nincs. Általában amíg a Hangya ABC be nem zár addig ott áll,ha ez bezárt akkor a Familia-nál. És az az egészben a szar,hogy ha kijövünk a boltból és nem arra megyünk amerre neki tetszik és nem tud pénzt kunyerálni akkor elátkoz. Volt olyan,hogy a semmiért átkozott el. Pár hétre-hónapra majdnem ki tört a lábam,de az előtt folyamatosan átkozott. Csak a térdalácsom fordult ki. De az is nagyon. Vissza lett téve azonnal,csak annyira fájt,hogy kb. még 2 óráig a szőnyegen feküdtem,és ahogy rá tudtam állni a lábamra azután egyből orvoshoz mentünk. Onnan a baleseti-re akartak küldeni és térd merevítőt akartak adni,de nem fogadtam el,mert már jobban voltam. utána rá pár nappal Sümeg-re mentünk ballagásra a sógorral és a nővéremmel,de nem nagyon támogatták,hogy menjek. Csak régebben Judo-ztam,meg nagyon érdekelt a harcászat és amikor megmutattam nekik,hogy még ilyen térdel is lerúgom a magasságom (172 CM) akkor meggondolták magukat.De a r*hadék a mai napig átkoz. DE NAGYON ELEGEM VAN AZ ÁTKAIBÓL! Sokszor kicsesztem ezért vele,de még csak rosszabb lett,kiröhögött és átkozott. Most már vissza is szólok neki,mert egyszer jövünk ki a boltból és a másik irányba mentünk,pont abba,hogy ne tudjon pénzt kérni és akkor utánunk szól: Ti r*kosok mindig arra futtok el,ezt még nagyon megbánjátok,várjál csak jössz te még a boltba és akkor átkoz tovább,de meguntam és csomószor (nem csak most) beszóltam neki,hogy maradj már el te r*hadék,mert megd*glesztelek! Egyszer sógorom adott neki pénzt és a cigány nő csak úgy nyakon dobta,mert nem volt elég neki a pénz dohányra. A sógoromnak is már gyűlt a harag és elátkozta,mert ő is el szokta átkozni,ezt mondta neki: A r*k egy ki a b*dös gyomrodat te b*dös k*rva. Erre a cigány még jobban elátkozta. De erre nekem volt szavam: Örülj neki,hogy pénzt kapsz,magyar kézből élsz még mindig! Ez az illető ha vicces ha nem,így hívják: Büdös Margit
2012. júl. 14. 07:20
 18/22 hunbula ***** válasza:

SzellemVadász911 : Miért nem jártok másik üzletbe? Ez ugyanolyan mint az "egyszerű" csöves kéregetők. Amíg a biztonságiak el nem kergették őket az egyik bevásárlóközpont területéről, addig mi nem is jártunk oda. Párszáz forint különbség nem érte meg hogy ott lógjanak a nyakunkon amíg elpakoljuk az árut amit vettünk. Aztán közülük is sokan átkozódtak ha nem kaptak semmit. Én erre annyit mondtam mindig hogy "menj el dolgozni, majd ott kapsz pénzt".

És pont ez az, ami miatt nem hiszek a cigány átokban (és másfélében sem). Hogy egy bagóért/piáért/stb kolduló, semmirekellő egyénnek az én sorsom felett hatalma lehessen pusztán a szavaival? Na tudja mikor! Balesetek történnek. Mindenkivel. De nem azért mert egy ilyesféle megátkozott.

Egyébként is, általában akik átkozódnak, nem túl intelligens emberek. Alapvetően értelmes ember nem csinál ilyet. A cigány "átok" megdöbbentően csúnya és erőszakos, nem nagyon hallasz olyan ocsmányságokat más emberektől. De ettől még csak szavak. Nem kell mögé képzelni mindenféléket.

2012. júl. 14. 09:22
 19/22 Napkiraly ***** válasza:
szarj oda éjjel,ahol kunyerálni szokott nappal - cigány szokás szerint
2012. júl. 14. 10:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem hallottál még magyar átokról?!Úgy hívják PARLAMENT!:-D Viccet félretéve.Tapasztalatom nincs benne,vélemányt sem tudok mondani róla,de az igazság az,hogy amikor egy roma odajön hozzám kéregetni,inkább adok neki egy 100-ast,és kapok pár jó szót tőle,minthogy átkokat szórjon a fejemre,hátha még a végén teljesül.

Sokan hisznek benne,többek-között énis,bár mint mondtam még nem volt igazán tapasztalatom benne.

2012. júl. 15. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!