Ti hisztek Bloody maryben?
Ja és eszemben sincs megidézni, örülök, hogy nyugdíjba vonult a fenébe!
2012. júl. 7. 21:54
12/19 anonim válasza:
lol...ez jo... utolso elötti valaszolo vaok FÉLELEMRE SEMMI OKOD SINCS, HISZEN MART-t MEG KELL IDÉZNI AHOZ, HOGY ELŐJÖJJÖN :D NYUGI :)
2012. júl. 7. 21:57
Te bekattantál. De szerintem próbáld ki. Éjszaka éjfél előtt egy perccel állj be a sötét tükör elé egy gyertyával a kezedben. Háromszor FENHANGON kiálltsd,hogy Blody Mary!!
Majd kiáltsd,hogy ITT VAGYOK. Ha mázlid van lejön anyád és nyakonver
2012. júl. 8. 13:09
14/19 A kérdező kommentje:
Én biztos nem próbálok ki ilyet. de én olyat is olvastam egy oldalon hogy anélkül is előjön hogy meg se idéztük volna. ugye ez nem igaz?:S
Én is olvastam ezt egy oldalon. Ott úgy írták h ha nem idézed meg de tükör közelében alszol el akkor kijön a tükörből és megöl. De ez csak kamu! Ne féljél! A tükröm közvetlen az ágyam mellett van és gyerek koromban el is mondtam előtte 3-szor h Bloody Mary ( igaz fényes nappal) de akkor sem történt semmi. De ha sötétben mondod akkor sincs semmi. Ez is épp olyan kitalált história mint a Youtube szelleme .
2012. júl. 11. 15:55
16/19 A kérdező kommentje:
Ja a youtube szellemétől is kirázott a hideg attól a mereana mordegard glesgorvtól. először meg sem mertem nézni de megnéztem és nem lett semmi. amúgy a szobámban nincs tükör de ha lenne biztos levenném. hiába tudom h úgy se lenne semmi ha ki is mondanám 3x de a félelem bennem van és nem merem megcsinálni! :)
Ember, na ez a tipikus babona, éppen annyi hatalma van feletted, amennyire hiszel benne... te meg elhiszed. Hallgass már ránk és nézz tükörbe, nézz szembe ezzel a marhasággal, nem fog semmi történni.
Amúgy meg ez egy koktél, a paradicsomot szeretem, de a nyers tojást nem, így én nem iszom.
2012. júl. 27. 14:56
18/19 anonim válasza:
Én hiszek, bár igaz még nem próbáltam ki az idézést, lehet, hogy nem is fogom...Mindenesetre, én hiszek!
2012. dec. 12. 18:50
Szia!
Én nem hiszek Bloody Maryben,mert én már megpróbáltam,és nem történt semmi....De ha nem idézted meg akkor nem kell félned,mert nem jöhet elő megidézés nélkül;)De amúgy 10 után mért is kéne tükörbe nézned?De ha annyira félsz,akkor takard le a tükröt éjjelente vagy vidd ki a szobádból....
Remélem tudtam segíteni:)
2013. dec. 22. 08:09
Kapcsolódó kérdések: