Léteznek wiccák, akikből hiányzik az Adomány, de magukat varázslónak/boszorkánynak nevezik, és gyakorlatilag önhipnózist végeznek a különböző szertartásaikon keresztül (értem ezt úgy, hogy a szertartásoknak maguknak nincs hatása, az eredmény csak az ő fejükben fejti ki hatását, így érve el néha csekély sikereket).
Valamint vannak olyanok, akik ösztönös vagy tanult módon magasabb szintekre jutottak el.
Válassz.
2012. jún. 30. 00:43
14/20 anonim válasza:
Igen, a mesékben. A valóságban elhhini őket már egy kicsit gázabb...
2012. júl. 3. 13:36
15/20 anonim válasza:
Igen léteznek.
Én és az egyik barátnőm is azok vagyunk, de a pálcánkban lemerült az elem, ezért nem tudunk téged távolról békává változtatni.A pálcánkba 220 darab mini gombelem kell különben nem világít a végén lévő kristály.
Utóirat:nem boszorkányok vagyunk
2012. júl. 5. 21:53
16/20 anonim válasza:
ma 21:53
butavagy
varázslok léteznek
de nem ugy ahohyan herrrpterbul
2012. júl. 5. 22:48
17/20 anonim válasza:
mind hülyék vagytok én varázsló vagyok és merlin is tényleg létezett.(az ő varázsigéjét használom)
2013. márc. 17. 10:58
18/20 anonim válasza:
Boszorkányok és varázslók. persze a középkorban mindenki annak számított aki meg akart viszgálni valamit és nem elégedett meg azzal, hogy van, mert isten teremtette. Azok az emberek akiknek elég válasz volt a miért kérdésre, hogy mert és vakon hittek olyan eszük által felfoghatatlan dolgokban is, hogy a vizet borrá változtatja Jézus, és Isten a semmiből a mindent teremtette, hát nem csoda, ha a gonoszban is könnyen és minden ok nélkül tudtak hinni. Persze, hogy vannak varázslók, mindannyian azok vagyunk nap mint nap amikor elküldjük az e-mailjeinket és az megérkezik pont oda ahová szeretnénk. :) Kell ennél több??
2013. jún. 17. 00:23
19/20 anonim válasza:
Léteznek: az vagyok és a roxfortba járok.
2014. ápr. 18. 10:30
20/20 alex ray válasza:
Igen vannak most politikus a nevuk a sok adot ell varazsoljak utana sirnak nincsen penz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!