persze. Múltkor is megkértem Gandalfot, hogy varázsoljon sárkánnyá, de nem sikerült, szóval most van egy hüllőfarkam :(
2012. jún. 27. 09:23
2/20 wml90 válasza:
persze h léteznek! filmekbe, meg könyvekbe :D
a való életben meg ha léteznek, akkor piszok jól titkolják...
2012. jún. 27. 09:53
3/20 2xSü válasza:
A való életben természetesen nem léteznek. Maximum bűvészek, illuzionisták, akik adott esetben lehetnek csalók is, azaz másnak mutatják magukat, mint amik.
2012. jún. 27. 10:31
4/20 anonim válasza:
Ez most komoly kerdes?
Egyetlen spiritualus bohockodasra sincs valos(pl: targyi) bizonyitek.
Aki meg erre nem jott ra az gondolkozzon kicsit az eleten.
Ettol fuggetlenul hihetsz bennuk ha ugy erzed , de egyetlen egy ilyenre sincs bizonyitek.
2012. jún. 27. 10:42
5/20 2xSü válasza:
#4: Gyorsan ítélsz. Pl. egy 9 éves gyerektől nem feltétlenül hülyeség a kérdés. Inkább kérdezzen, megmaradva tovább szkeptikus, minthogy túl korán, túl kevés ismeret alapján alakítson ki egy világképet.
2012. jún. 27. 12:31
6/20 anonim válasza:
Nem.
2012. jún. 27. 13:13
7/20 anonim válasza:
Olyan formában nem hiszem, hogy léteznek, ahogy a könyvekben látod; bár én hiszem, hogy létezhettek varázserejű emberek, csak manapság kiveszett belőlünk ez a tudás.
Viszont vannak "varázslatos" erők, ha így nevezed őket: kézrátételes gyógyítás, tisztánlátás, auralátás, stb...
2012. jún. 27. 13:34
8/20 anonim válasza:
Én az vagyok. És bolonddá akartalak varázsolni,de úgylátom előttem már megtették.
2012. jún. 27. 15:24
9/20 anonim válasza:
De sok "jóhumorú" ember van... -.-'
Szerintem döntsd el magad hogy léteznek e, mert itt épkézláb választ nem fogsz kapni. Tárgyi bizonyíték...kedves tárgyi bizonyítékos kommentelő: a józan eszedre van tárgyi bizonyítékod? ha igen, küldj róla fotót.
2012. jún. 27. 16:33
10/20 A kérdező kommentje:
egyépként hogyan kell letölteni Ingyen a Varázslók a Waverly helyből t?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!