Léteztek/Léteznek-e Varázslók? /Mágiával rendelkezők?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 23:40
1/10 anonim válasza:
Léteznek. Boszorkányok is. Utóbbiakkal volt szerencsétlenségem találkozni is. Erről inkább nem beszélnék. Egy magát mágusnak tartó emberrel is tartottam a kapcsolatot eg ideig, fura dolgok történtek velem ez idő alatt.
Ezek hatására hiszek a mágiában, de olyan messzire elkerülöm, amilyen messze csak lehetséges!
Neked is ezt ajánlom. A vérmaterialistákon csak röhögnek, mert ha a szemüket varázsolnák ki a helyéről, akkor is megmagyarázná tudományosan.
Tény, hogy emellett sok hülye, nyomi gyerek és felnőtt kontárkodik bele olyan dolgokba, amiből aztán nem fognak tudni szabadulni.
3/10 anonim válasza:
Léteznek, de az erő nem az övék, csak használhatják, és azt hiszik övék az irányítás. Valójában a sötétség használja őket, és tönkre is teszi őket.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen
2012. jan. 9. 15:06
5/10 anonim válasza:
hülyeség...nem használ ki minket senki semmi.igen az aki valóban az és nem csak hókusz pókuszt használ hanem belenyúl érdekesebb dolgokba is,az tudja hogy az erő önálló és ha túlzottan felhasználja egy kezdő vagy gyengébb személy akkor vagy nem sikerül vagy "visszaüt".Az az fejfájás szédülés rosszullét....én ezeket tapasztaltam eddig.de lehet hogy azért mert még nem használom folyamatosan és nem vagyok elég érett hogy a teljes erőt használjam.
6/10 A kérdező kommentje:
És azt te, hogy csinálod?
2012. febr. 1. 18:27
7/10 anonim válasza:
nem tudom...én magam is kezdő vagyok de nekem magától jön...a nehezebb dolgoknál is de ahhoz nagyobb energia kell hogy felszabaduljon,és épp ezért van ami ilyeneket okoz.te is szeretnél gondolom elsajátítani pár dolgot.nem?
8/10 A kérdező kommentje:
ja
2012. febr. 3. 15:18
9/10 anonim válasza:
ha kíváncsi vagy valamire írj privátba nyilvánosan nem kéne többet mondanom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!