Szerintetek létezik férfi, jobban mondva fiúboszorkány?
Figyelt kérdés
És ez természetesen ugyanúgy bűvöl szemével mint a többi boszorkány, és ilyen kinézetre sportos csinos vékony és lágy, nőies... XD2012. jún. 26. 00:52
1/8 anonim válasza:
Én biztos nem nőiesnek képzelném el a férfi boszorkányokat.
2/8 anonim válasza:
LazaPipa melegbárban érdeklődj szerintem
3/8 anonim válasza:
Létezik, csak őket nem boszorkányna hívják, hanem boszorkány mester-nek, varázsló-nak, mágus-nak, vagy vajákos mester-nek.
4/8 anonim válasza:
A középkorban férfiakat is égettek boszorkányság vádjával. Ez azt hiszem válasz a kérdésre.
5/8 anonim válasza:
Vannak férfi boszorkányok is , jómagam is az vagyok és nem tartom magam nőiesnek xd :D a boszorkánymester és a boszorkány között nagy a különbség , a boszorkányság hit is egyben :) Egy férfi is lehet boszorkány :)
6/8 anonim válasza:
Rengeteg van belőle Azerothban, az biztos
8/8 anonim válasza:
A nyelvünket lerontó erők miatt már nem tudjuk a küldönbséget a boszorkány és a boszorka között.
A boszorkány a férfi(a középkori boszorkány perekben sámánokat és táltosokat végeztek ki, jellemzően férfiakat!)
A boszorka a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!