Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ennyire gátlástalanok lennének...

Ennyire gátlástalanok lennének egyesek?

Figyelt kérdés

Oké, tudom, hogy ez nem valós, de ha az lenne, most gondoljatok bele:

Volt itt egy kérdés. A kérdező egy 20 éves egészséges lányt az ellenségének tart, és egy ezos könyv segítségével a rosszkívánságait rászabadította. Konkrétan a halálát kívánta, állítólag a lány agyvérzést kapott, kiderült szívbetegsége is és most kómában van.

Nem egyszerűbb lett volna odamenni és pfánbszni, ha baja volt vele? Milyen alávaló, szánalmas hogy a problémáit csak gonosz varázslatokban és átkokban vezeti le másokon.

A kérdés másik része szerelmi kötéssel foglalkozott. Naponta 1 tucat ilyen kérdés van, ahol a kérdező tesz arra, mit akar a másik, CSAK a saját akarata érvényesüljön, CSAK az ő vágya, amit a "szerelme" akar pedig nem számít, mert nem érdekli a másik félnek mi lenne a jó. Kényszeríteni akarja a szerelmet, és nem érdekli, hogy az valós, vagy nem, CSAK neki legyen jó.

2012. jún. 24. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
mivel a kérdező nem írta ki alakcímét, így nem lett volna lehetőség pofánbaszni.
2012. jún. 24. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk szkeptikusok kiírnátok az elérhetőségeteket ? Nem nekem kell !
2012. jún. 24. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, írtam is neki egy pár szép választ. Nem is engedném az emberek kezébe az ilyen könyveket, ha nem tudják használni. Csak van azoknak az illuminátusoknak eszük...
2012. jún. 24. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azt nem hiszem, hogy az Univerzum ekkora szintű jogosultságot adna csak úgy bárki avatatlan ember kezébe, hogy aztán bárki nyakra-főre átkozódhasson és ártson is. Ez olyan, mintha minden trafikban árulnának lőfegyvert és semmiféle engedély nem kellene hozzá.
2012. jún. 24. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem hazudott ezzel kapcsolatban, de az is majdnem akkora alja dolog mintha megcsinálta volna.
2012. jún. 24. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:
LOL
2012. jún. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!