Mire való a várzsköppeny? Neked miélrt van?
Figyelt kérdés
Minden varázslót mágust ilyen köppenyben látunk, még a maiak közül is Luí Padre is ebben mutatkozik, és biztosan nem arra való hogy megvédjen a hidegben. Mire való ? Neked miért van ?2012. máj. 30. 22:25
2/9 anonim válasza:
Nekem nincs mert nem vagyok varázsló,szerintem csak azért használják,hogy igy még hatalmasabbnak tünhessenek...
3/9 anonim válasza:
A misztikus hangulathoz járult hozzá, ma inkább már vicces a köpenyezés.
4/9 anonim válasza:
Nekem azért van/lesz, mert ebben fogom megkapni a diplomámat.
5/9 anonim válasza:
Akiket ebben látsz azok nem mágusok.
6/9 anonim válasza:
Nem köpeny az, csak egy egyszerű ruha. Egyébként szertartásokra szoktak külön ruhát felvenni, mert az "tiszta", és csak arra használod. Egyébként maga az anyag nem fogja vissza az energiaáramlást. Egyébként akit megemlítettél, az egyáltalán nem mágus, és ez nem varázslóköpeny.
7/9 anonim válasza:
nos. Azért van köpenyük, mert ez jelképezi az "erejüket". Ha egy szertartást végeznek, a köpeny segíti őket, hogy a megfelelő hangulatba kerülj. Ha otthon, mikor egyedül vagy, s te is felveszel egy szupermen jelmezt, vagy xena jelmezt, akkor te is kicsit másabbnak érzed magad, mint egy szuperhős, úgyérzed, most bárkit meg tudnál verni. :) Na ez az érzés a lényeg. :D
8/9 anonim válasza:
Nekem van egy 99-es szintű sárkány pikely köpenyem. Ezt tudja:
Allowing to use fire magic
+100 mana points
+5 fire magic skill points
+100% Fire and heat resistance
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!