Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit lehet tenni az irigy...

Mit lehet tenni az irigy emberrel?

Figyelt kérdés
Egyik kollégám irigykedik rám. Rossz házasságban él unalmas életet, rossz körülmények között. Többször észrevettem, hogy kárörvend is ha valami ér, de mindemellett a jó munkatársi kapcsolatot színleli. Eg idő után észrevettem, ha valami jót elújságolok és hallja, akkor azzal a valamivel történik valami rossz. A tárgyak (új tv, új telefon, stb) elromlanak, a programokra amiket tervezek nem jutunk el, vizsgák nem sikerülnek és még sorolhatnám. Már le is teszteltem és amiről nem tud azzal mindig minden rendben, amiről tud, azzal végül mindig valami történik. Elkerülhetetlen viszont, hogy ne tudjon meg dolgokat, hisz egy térben dolgozunk. Legutóbb megijedtem, mert nagyon irigy volt egy háromnapos kirándulásunkra, erre előtte este korházba kerültem. Hogyan lehet védekezni az ilyen ember ellen? A vicces és sértő válaszokat is elolvasom, tudom, hogy anélkül itt nem lehet kérdezni :)
2012. máj. 30. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez jórészt véletlenek sorozata, de saját magadnak is bebeszéled. Bebeszéled, hogy rosszat akar, és az meg is történik, és már akaratlanul és elősegíted, hogy amit tervezel, meghiúsuljon. "Belebetegszel" a gondolatba. Egyébként a műszaki cikkekkel szoktak lenni gondok, nálam is volt már, és nem láttam bele átkokat, vagy ilyesmit.

Szóval felejtsd el ezt az egészet, de ha nagyon akarsz hinni abban, hogy ő okozza a balszerencséd, ne is újságolj el senkinek semmit, így nem történik majd baj. (Vagy elhiteted magaddal, hogy nem, és nem veszed észre, ha újra valami kelepcébe sétálsz. Az sem azért lesz rossz, mert ő okozta volna, de nem fogod már úgy számon tartani.) Számon tartásról jut eszembe, van ilyen, hogy az ember észre sem vesz dolgokat de ahogy felmerül benne, hogy átok, rosszkívánság miatt lehet, már mindent odasorol, mégha volt előtte is számos ilyen eset.

2012. máj. 30. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm és értelek, de ez így csak álláspont egy olyan szemszögből, ahol nem hisszük el, hogy vannak ártó gondolatok. Erre éppúgy nincs bizényíték, hogy igaz, mint ahogy arra sincs, hogy a kollégám akarva vagy akaratlan árt nekem. Ez hit és megérzés kérdése. Esetemben érzem és tudom, hogy ártalmas, máskor is volt így már, csak könnyebb nem érintkezni olyannal akivel nem kényszerülsz egy helyen lenni. Azzal pedig ha semmiről nem beszélnék a munkahelyemen eléggé antiszociálissá válnék...
2012. máj. 30. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Az irigy embert főleg bosszantani lehet. Ez a lételeme. Persze ez anélkül is működik hogy direkt erre fordítanál időt, őt minden bosszantja ami neked jó. Van egy rúna, a neve Ing, vagy Ingwaz. Ha van rá módod és kézügyességed, készíts belőle egy nyakban hordható medált. Ha az Ing rúna belsejébe egy Fehu rúnát vésel, rajzolsz, az pedig az értékeidet fogja megvédeni. Persze ennek a dolognak limitált a hatása. Ha elég erős az illető gyűlölete, vagy haragja irányodban, akkor keveset ér. De azért szerintem megéri megpróbálni. Interneten megtalálod a rúnákat, és látni fogod hogy miként lehet az Ing-be belerakni a Fehu-t. Akár mindkettőt is elkészítheted, az elsőt nyakban hordhatod, a másodikat meg papírra rajzolva olyan tárgyak közelében helyezd el amiket meg akarsz óvni tőle. Nem tudom valóban az irigyed e a hibás a történésekért, de akár igen, akár nem, ezek a rúnák némi segítséget adnak.

Remélem sikerrel jársz.

2012. máj. 31. 09:15
 4/4 anonim ***** válasza:
vÉGY EGY ÚJSÁG PAPÍRT RAKJ BELE KUTYA KAKIT ÉS CSÖNGESS BE A LAKÁSÁBA MAJD GYÚJTSD MEG AZ ÚJSÁG PAPÍRT ÉS FUSS EL . A FICKÓ BELEFOG LÉPNI A SZ.RBA ÉS RÖHÖGSZ EGY JÓT ÉS ELFELEJTED EZT A HÜLYESÉGET
2012. jún. 1. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!