Mit lehet tenni az irigy emberrel?
Ez jórészt véletlenek sorozata, de saját magadnak is bebeszéled. Bebeszéled, hogy rosszat akar, és az meg is történik, és már akaratlanul és elősegíted, hogy amit tervezel, meghiúsuljon. "Belebetegszel" a gondolatba. Egyébként a műszaki cikkekkel szoktak lenni gondok, nálam is volt már, és nem láttam bele átkokat, vagy ilyesmit.
Szóval felejtsd el ezt az egészet, de ha nagyon akarsz hinni abban, hogy ő okozza a balszerencséd, ne is újságolj el senkinek semmit, így nem történik majd baj. (Vagy elhiteted magaddal, hogy nem, és nem veszed észre, ha újra valami kelepcébe sétálsz. Az sem azért lesz rossz, mert ő okozta volna, de nem fogod már úgy számon tartani.) Számon tartásról jut eszembe, van ilyen, hogy az ember észre sem vesz dolgokat de ahogy felmerül benne, hogy átok, rosszkívánság miatt lehet, már mindent odasorol, mégha volt előtte is számos ilyen eset.
Az irigy embert főleg bosszantani lehet. Ez a lételeme. Persze ez anélkül is működik hogy direkt erre fordítanál időt, őt minden bosszantja ami neked jó. Van egy rúna, a neve Ing, vagy Ingwaz. Ha van rá módod és kézügyességed, készíts belőle egy nyakban hordható medált. Ha az Ing rúna belsejébe egy Fehu rúnát vésel, rajzolsz, az pedig az értékeidet fogja megvédeni. Persze ennek a dolognak limitált a hatása. Ha elég erős az illető gyűlölete, vagy haragja irányodban, akkor keveset ér. De azért szerintem megéri megpróbálni. Interneten megtalálod a rúnákat, és látni fogod hogy miként lehet az Ing-be belerakni a Fehu-t. Akár mindkettőt is elkészítheted, az elsőt nyakban hordhatod, a másodikat meg papírra rajzolva olyan tárgyak közelében helyezd el amiket meg akarsz óvni tőle. Nem tudom valóban az irigyed e a hibás a történésekért, de akár igen, akár nem, ezek a rúnák némi segítséget adnak.
Remélem sikerrel jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!