Villás Béla angyalidéző tanfolyamát próbálta már valaki? Mennyibe kerül? Megéri egyáltalán? Nem csak egy újabb kókler aki le akarja húzni az embereket? Olyanok tapasztalata érdekelne akik már elvégezték a tanfolyamot.
Én nem voltam még, de biztos hogy elmegyek!
Eddig kb 40 előadását hallgattam meg ingyen! S még nem volt olyan hogy egy egy előadással kapcsolatba ne ébresztett volna bennem kérdéseket gondolatokat a világról. Mivel az angyal kommunikáció sajnos nincs fent, így rá fogom szánni a pénzt, valaki arra költi a pénzét, hogy kocsit vesz meg méreg drága ruhákat, engem meg ez érdekel.
Mivel tudományosan nem bizonyított az angyalok létezése, így vagy működik vagy nem! Ha már eleve így állsz hozzá akkor neked nem javaslom.
Nekem is nagyon szimpatikus amit mond, de nekem valami furcsa. Ha nem a pénzért csinálja miért nem árulja el egyszerűen valamelyik előadása közben hogy kell angyalokat
hívni. Nem hiszem hogy olyan nehéz lenne hogy azért külön fizessek. Valami itt sántít.
Komolyan épelméjű emberek ilyen marhaságon gondolkoznak?
Miféle angyalok könyörgöm?
88 mph ha nem érdekel a téma nem kell válaszolni.
A válaszod csak a tudatlanságod tükrözi. Szóval inkább oszd az eszet máshol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!