Dehogy áldoznak csecsemőket!
A sátánizmust általában a véráldozattal, és szexuális rituálékkal azonosítják. Azonban én már hallottam olyan "sátánizmusról" is, ami egyszerű ateizmus, az énbe vetett korlátlan hit és hatalom, és én előbbre helyezése minden és mindenek felett. Nem olyan tanítás, hogy "fordítsd oda a másik orcád is" hanem olyan, hogy "ha megütnek, te is b.ssz oda egy nagyot, ne hagyd magad, szemet szemért".
Ezt nehéz megfogalmazni, mivel többféle sátánizmus is van.
Ami már említve volt, az a szinte tiszta ateizmus.
Aztán vannak az ördögimádók, akik sátánistáknak hívják magukat. Ők áldoznak mindenfélét "sátánnak" ésatöbbiésatöbbi...Szerintem eléggé betegek.
Meg még a Spirituális Sátánizmus van amit ismerek, (s vallok is).A vallásban Sátán létező lény. Nincs semmi áldozat, sőt ebben a vallásban nagyon tisztelik az állatokat.
Hm ezeket nem is gondoltam volna, az ember mindig tnaul valamit...
ezekszerint a buddhizmus is sátánista gondolat szerintetek? :-D
A Buddhizmus is tartalmaz Sátánista dolgokat... Pontosabban a Sátánizmus tartalmaz Buddhista dolgokat. Egyáltalán nem a gonoszba vetett hit. Ahogy írták, olvass a spiritsoferidu.wordpress.com címen. A zsidók pedig a mi ellenségeink. A Sátánisták ellenségei. A kereszténység terjesztette azt rólunk, hogy fúúú, milyen gonoszak vagyunk. Pedig csak visszavágunk. Mi nem leszünk áldozatok. A Spirituális Sátánizmus valódi Sátánizmus. A többi a judeo-kereszténységből alakult ki, vagy az ateizmusból. Lényegében szabadságot ad, és megmutatja az utat a spirituális fejlődés irányába.
Üdv: Zoltán
Üdv Zoltán!
Köszönöm, de nem értem így se. A ködös megfogalmazás a titokzatos rendeknek nagyon jól megy.
Fene azt az áldott jó szívem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!