Tüzlabdát szeretnék csinálni, hogyan kell?
Figyelt kérdés
Néha szoktam ijesztgetni a szomszéd bácsi tyúkjait, de már nem félnek tölem, úgyhogy gondoltam egy tüzlabdától megijednének!
Aki nem tud segíteni és nem hisz ebben az ne írjon!
2012. ápr. 10. 19:16
1/14 Smartguy86 válasza:
És eddig mivel ijesztgetted őket? Gondolom a puszta lényed is elég ijesztő ennyi ésszel :DDDD
2/14 A kérdező kommentje:
Elöször kavicsokkal, de aztán már volt, hogy megették a kavicsot és nem féltek.
2012. ápr. 10. 19:22
3/14 Smartguy86 válasza:
Ha tűzlabda kell: gyűrj össze egy újságpapírt, gyújtsd meg és dobd el. :DDDD
4/14 anonim válasza:
fogj egy darab nagyon vékony drótot, és köss a végére egy kisebb anyacsavart. a lényeg hogy lehúzza. E köré gyűrj jó sűrű fenyőgyantát, ha van rá módod olvaszd meg, és keverd vízipipához használt szénből előállított porral. Ez elősegíti az égését, bár a gyanta egymagában is nagyon szépen és tartósan ég. Ez Szóval van egy adag masszád ami olvadt gyantából, és szénporból áll. Ebbe a masszába kezd el mártogatni a kis anyacsavart a drótnál fogva, mint amikor gyertyát merítesz. Egy idő után egy amikor már elég nagynak találod a gombócot abbahagyhatod. Innentől kezdve egy öngyújtóval és egy gyufával meggyújthatod, és a drótnál fogva eldobhatod a csinos lánggal égő tűzgolyót, ami nagy valószínűséggel odatapad, ahova dobtad. Ha túl kevés mágikus elemet találsz benne akkor gondolkozz el azon, hogy nem játszol e túl sok pc-s játékot.
5/14 anonim válasza:
Jaa, amúgy ha értesz a pyrokinézishez akkor nem kell, gyufa.
Egyébiránt kell valami ami égjen. Ez olyasmi amit nem lehet elkerülni.
6/14 Tóth Bulcsú válasza:
Raptureből szerezz Incinerate plasmide-ot!
7/14 anonim válasza:
Állj harci készenlétbe és Káme Háme!És kész is a tűzlabda.Csak le ne égesd a kutyi fejét.
8/14 anonim válasza:
Keress cheatet hozzá a neten, akkor biztos lesz neked is:)
Aki tudja a komoly választ, szóljon ide nekem is)
9/14 anonim válasza:
Én nem tudok segíteni, illetve nem akarok... minek kell bántani szegény tyúkokat? O_o
Ez már állatkínzásnak számít, basszus! Még a kővel dobálás is... eszem megáll az ilyen emberektől...
10/14 anonim válasza:
Te H.LYE téged fel kéne gyújtani te roh..ék de szivesen feljelentenélek.
Miért kell szegényeket bántani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!